- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
slm hatunlar şimdi doktordan geldik akşam öksürükte başladı birde hırıltı ciğerden allahım sbh erkenden gittik doktora ve sonuç astım çok ama çok perişanım elim ayağım tumuyor doktordan çıktıımdan beri görüntüde bişey yok ama sadece öksürük ve hırıltı sadece bugün ama astım teshisi kondu akciğer grafisi çekildi temzi gibi bikaç bişey harici ama alerji testi yapıldı sonucu yarın alıcaz enfeksiyon da var oda tetiklemiş olabilir dendi ama asıl birincil alerji testi sonucu felaket en fazla 15 olması gerekirken bizde 167
anlaıycağınız perişanım astım demek için erken dedi doktor ama astım kelimesinşin geçmesi bile bizi mahfetti 1 hafta çok ciddi tedavimiz var haftaya pazartesi test tekrarlanıcak eğer değişiklik olmaz ise en az 2 yaşına kadar astım ilaçları başlıycaz hatta raporumuz bile çıktı allahım isyan etmiyorum ama neden
senağlamasenağlama ufff canım ya çok üzüldümmm inşallah değildir canım ama olsa bile üzülme allah daha beterinden korusun güzelim daha ne dermansız hastalıklar var allah yavrularımızı korusun
kıyamam tatlı tukanıma ben ya gelmiş geçmiş olsun cnm