selam hanım hanımcıklarrr....
ayyy herkeste bi kilo derdi ben bi tavsiye verim topiğin çirozu olarak :))) sabah aç karnına bol ılık su güzel bi kahvaltı, öğleni koşturmaca arasında unut :))) akşama kadar sinirlerini iyice tahrip et akşamda yarı aç yarı tok barut fıçısı gibi kalk sofradan gecede uyuma :))))) şaka bi yana benide bu sinirim kurutuyo gene vermişim indim 40 a
(( yakında uçucam dün akşam herifle yaa zayıfladıkmı biz deyip tartıya bi çıktıkki durum vahim cidden ben 40 kilo 120 gr. o garibimde 67 tam.bırakın vermeyin ben almaya çalışıyom siz vercez deyip duruyonuz.
okul konusunda bende sana katılıyorum cimcimem ama ben 3 yaşında oyun gurubunu tercih ederim 5-6 anaokulu diye düşünüyorum. ve evet yazı öle böle geçirdik ama kış için bi plan yapıp en azından ayda bir görüşelim kızlar kuzucuklar birbirlerinden çok etkileniyorlar gerçekten hem öğrenmelerinide hızlandırıyor.hatta kışı beklemeyip bayramdan sonra başlayalım.ne dersiniz.[/QUOT
cnm zaten bende 0-3 arası 1-2 saatlik istiyorum ama sonra yarım gün gitsin diyorum bakalım kısmet
bence de valla geçen leadangeldeydik melekle öldük gülerken hallerine çok tatlı oldular yaaaa kaydirigubbakcemile2