Bursa jimer fun clup kızları, hadi sohbete..

bi kaçtım arkadan neler kaynatmışınız öyle hatunlaarr :)))cimcimecim ben arada numunemiyim gıı ben 20 okka aldım valla.:kedi:

canım baya almışşsın kilo ama olsun elinde değilki..verilir kilo.jale hanm bişi dememdimi bu kadar kiloya kızar aslında o.ben ilk hamileliğimde biraz hızlı kilo aldım beni hemen diyetisyene yolladı sonra durdu kilo almam kızıyo fazla kiloya jale hnm

ahyatu sen anlattıkça içim gidiyor o günler çok uzak gibi geliyor ama 9 ayllık oldu benimki ilk buluşmamızda 50 günlüktü zamn nekadar çabuk geçiyor neçabuk büyüyorlar

vallhi 20 kilo maşallah benim arkadaşlarımda 20 küsür klolar aldılar hemen verdiler ben 7,5 kilo aldım
40.haftada doğdu kuzum doğumdan 15 gün sonra 10 kilo vermiştim sojnr almaya bir başladım 8 kilo aldım geri offf az almak değilmiş marifet korumakmış onu ben beceremedim

canım baya almışşsın kilo ama olsun elinde değilki..verilir kilo.jale hanm bişi dememdimi bu kadar kiloya kızar aslında o.ben ilk hamileliğimde biraz hızlı kilo aldım beni hemen diyetisyene yolladı sonra durdu kilo almam kızıyo fazla kiloya jale hnm
benide ilkinde yolladı diyetisyene o zamanda 20kg almıştım.bu kezde 20kg aldım.ama bunda daha bi gram gitmedi doğumda 8 kilo gtmiş.yetmişte duruyorum hala.tombul kuşum bennnnnnnnnnnn:roflol::roflol:

ahyatu sen anlattıkça içim gidiyor o günler çok uzak gibi geliyor ama 9 ayllık oldu benimki ilk buluşmamızda 50 günlüktü zamn nekadar çabuk geçiyor neçabuk büyüyorlar

değil emin ol o kadar çabuk geçiyorki zaman sen bile inanamıyorsun.ben kızımın büyüdüğüne inanamazken bi yenisi geliyor bile...:ecrin_bebek:

benide ilkinde yolladı diyetisyene o zamanda 20kg almıştım.bu kezde 20kg aldım.ama bunda daha bi gram gitmedi doğumda 8 kilo gtmiş.yetmişte duruyorum hala.tombul kuşum bennnnnnnnnnnn:roflol::roflol:

olsun cnm sağlıklı olda emzirme dönemin bitince başlarsın rejime..ne demişler yemeğin salçalısı kadının tmbulu makbuldürkaydirigubbakcemile3

ne olii kız bu veletler daha yaşına girmedi
ne okulu buu
seneye atatuğu okulamı vercenalsanaalsanasmile
şaka bir yana tabii araştırmak,doğru yer tespit etmek önemli
bende oğlumu 3.5 yaşında kelebeğe vermiştim.
ama ardamı 4 beklerim gibi geliyor.
bizde biraz önce nilimsiyle ana okulundan bahsediyorduk burdada aynı konu.
bu arada ben de 15 kilo aldım cimicime jale hanımın hastalarındaki rekorda ikinci sıradayım birde ilknur.
demek 9 kilodan fazla alan oluyormuş,okadar yersek anam olacağı oo
jale hanıma gittiğimde zatenn 5 .ayım bitmek üzereydi,
ve 8 kilo almış oalrak jale hanıma gitmiştim.
pembe maviden jimere geçtiğim için.bu süre zarfı içindede 7 kilo daha aldım etti 15delikafadulden

bu arada resimler çok güzell
atauğun saçlara bakın:nazar:oğlumun saçlarını bende uzatacağım.hayranımm böyle saçlara

kaderim vallh vermek gerek erkenden diye düşünüyoruz benim biraz mecburiyeten olucak zaten mali müşavirlik için dersane düşünüyoruz ee çocuğa kim bakıcak oyüzdende biraz
saçların maşallahı var benimkinin 9 ayda bukadar 2 yaşında ancak atatuğ kadar olur herhalde

haha tam bizde kaderm ile msnden anaokulunu konusyrdk ben anasınıfı öğretmnym bu yıl calışayımmı calışmayaym mı özel mi olsun devletmi olsun diye düşünyrdm:)anaokulu cok faydalı 0 6 yas kişiliklerinin olustuğu yaslar ve cok önemli bu yüzden cimcimeye katılıyrm ama beni düşündüren tek sey kısın kreslerde yasanan hastalıklar::KK43:sonucta kuzucuklarımız daha cok minik:KK43:leadangel cnm hayırlı olsun ablamda mali müsavir dershane dönemlerni iyi bilirim hazinsonlara birseyler yapmyckmyz kızlar

nilimsi sen nereye benim oğlum oraya senden iyi öğretmen bulacağız canım..
hazinsonlara evet yapalım bişeyler ama nasıl olacak
ledangel nasıl yapacağız canım ya
offf evler çok ters hazinsonlara özelden yazmak istiyorum bazı konuları konuşmak istiyorum
ama cesaretim olmuyor.yanlış anlarsa kırarsam diye çekiniyorum.
özelden yazarsam ledangelin adını veririm.en azından arkadşıyım derimki ciddiyetimi anlasın,
eğer izin verirse ledangel çünkü ev çok uzak başka bişey gelmiyor aklıma

nasıl olacak bilmiyorum.

kızlar ben zaten sizlerden bahsetmiştim biliyor sizleri arkadaşıyız derseniz anlar zaten aslında ben görüşüyorum yani bir şekilde ben organize edeyim kızlar bir cumartesi dışarda bir buluşma ayarlıyalım bayrama kadar herkes gelmeye çalışsın gelemiyende geliceklere ulaştırsın yardımını fitreler nasıl olsa ödenecek hiç olmassa onlarla bişeyler yqapsak doğru yere ulaşır enazından hiç olmassa bir beişk parası toplarsak çok ama çok mutlu ederiz en büyük sevapta bu zaten

kaderm sımarıyrm ama:)ok leadangel toplanalım bayram gelmeden ayarlayalım herkes yapablir bişler işte besiği bezi herkesn gönlünden kopanlarla insallah yaparız birseyler

AHYATUcum çocuğa değer vermek bu olsa gerek kolayına kaçıp alelalade bir havuzda seçebilirlerdi çok hoştu gerçekten fotolarda opuyorumnanaktan ilknurcum ne diyorsun kuzum sen ben 9 kilo aldım ama 71 ile doum yaptım sen zaten çöpmüşsün iyi de olmuş :KK1: kaderim aynı şey senin içinde geçerli sende zayıf hamile kaldığı için benim norml kilomda siz doğum yapmışsınız kaydirigubbakcemile3 ben sizin gibi 15-20 kilo alsaydım ooooooo yanmıştım 90la girerdim ameliyathaneyekaydirigubbakcemile2 yaa ben zaten 63le hamile kaldım kızlar çoook utanıyorum ben 4 sene öncsine kadar 55den yukrı çıkmamıştım bir regl şaşması bir bira kola düşkünlüğü YAKTI BENİ sempatiksalakcinni

ne olii kız bu veletler daha yaşına girmedi
ne okulu buu
seneye atatuğu okulamı vercenalsanaalsanasmile
şaka bir yana tabii araştırmak,doğru yer tespit etmek önemli
bende oğlumu 3.5 yaşında kelebeğe vermiştim.
ama ardamı 4 beklerim gibi geliyor.
bizde biraz önce nilimsiyle ana okulundan bahsediyorduk burdada aynı konu.
bu arada ben de 15 kilo aldım cimicime jale hanımın hastalarındaki rekorda ikinci sıradayım birde ilknur.
demek 9 kilodan fazla alan oluyormuş,okadar yersek anam olacağı oo
jale hanıma gittiğimde zatenn 5 .ayım bitmek üzereydi,
ve 8 kilo almış oalrak jale hanıma gitmiştim.
pembe maviden jimere geçtiğim için.bu süre zarfı içindede 7 kilo daha aldım etti 15delikafadulden

bu arada resimler çok güzell
atauğun saçlara bakın:nazar:oğlumun saçlarını bende uzatacağım.hayranımm böyle saçlara

valla cnm belki seneye ahyatunun fıstığının anaokuluyla görüşüp günde bir saatliğine oyun saati gibi götürmek istiyorum aslında şöyle bir düzene girsek en geç 2 haftada bir buluşabilsek ona da gerek kalmıyacak sosyal olsunlar istiyorum biraz belki de yanılıyorumdur ama şimdiden araştırıp blirlmek anaokulunu bence çok önemli ne veriliyor ne verilmior bilmek lazım hayatın insana ne getireceği belli olmaz belki işe girerim heeee ohaoldumsmileohaoldumsmileaklinialirimsmilevalla cnm bende kıyamıyorum saçlarına çok tatlı oldu hani avrupa yakasında burhan altıntop var ya aynı onun gibi bende uzatıcam çok özeniyorum ne yapayım :))

Son düzenleme:
kaderm sımarıyrm ama:)ok leadangel toplanalım bayram gelmeden ayarlayalım herkes yapablir bişler işte besiği bezi herkesn gönlünden kopanlarla insallah yaparız birseyler

cnm ben gözden kaçırmışım sen hangi kreşe bağlısın yada nereye tekrar başlamayı düşünüyorsun 3 yaşından kçükleri de alıyor musun bakayım heee ???opuyorumnanaktan ya da şöyle oyun saati gibi çalışmaları var mı okulun cnm??? bak bizimkiler tam 1 grup 10 bebiş oluruz 2 ay içinde :KK1:

birde seda cnm bir topikte okumustum sen baya kilo wermişssin nasıl basardın yaaa benide aydınlatttt

mrb canım kusura bakma ben pek giremiyorum yeni gördüm ben acı biber hapınla verdim 24 kğ sanırım hala kullanıyorum çok memnunum hiç bir yan etkisini görmedim
soruların olursa cevaplarım canım ii geceler

X