- 11 Temmuz 2022
- 223
- 1
- 28
- 33
- Konu Sahibi candy_crush
-
İlk deneme olacak eşim varikosel amaliyati oldu 1.5 yıl önce ama düzelme.olmadi sayılarda 1 kez aşılama.denemistik amaliyattan önce tutmadı.benim yaşım 32 eşimin 40 o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum.raporsuz hastane neysede ilaçlar çok tutuyor raporlu olunca yüzde sekseni karşılanıyor o yüzden biraz zorlayıp raporu alacagizHayırlısı olsun bakalım
İlk deneme mi?
Rapor nasıl çıkartıyorsun?
Hadi bakalım inşallah canımİlk deneme olacak eşim varikosel amaliyati oldu 1.5 yıl önce ama düzelme.olmadi sayılarda 1 kez aşılama.denemistik amaliyattan önce tutmadı.benim yaşım 32 eşimin 40 o yüzden daha fazla beklemek istemiyorum.raporsuz hastane neysede ilaçlar çok tutuyor raporlu olunca yüzde sekseni karşılanıyor o yüzden biraz zorlayıp raporu alacagiz
Amin inşallah hepimizinHadi bakalım inşallah canım
Rabbim gönlüne göre versin
ücret ne çıktı toplamda? ben de haziran diye hazırladım kendimi. Ancak haziran bayram ayı olduğundan erteledik sanırım temmuz olacak. hayırlısı artıkBenimde Bursa'da başka merkezde 2 başarısız sonucum oldu, şimdi bahçeci ile sürece devam edeceğim. testlerimizi yaptırdık, yarın sabri hoca ile görüşeceğiz. haziran ayındaki adetimle de başlarız diye düşünüyorum:) başka merkezde deneyince diyorsunuz ki keşke parayı düşünmeseydim.
Canım gttinmi hastaneye ne durumdasın?Sabah aradılar adet oldunuz mu diye dedim olmadım olunca haber verin 2.-3. Günü çağıracağız dediler
Ben hala adet olmadım 10 gün gecikmem var 5 gün önce evde test yapmıştım çıkmamıştı geç döllenme olabilirmiş birkaç gün sonra kan vericemCanım gttinmi hastaneye ne durumdasın?
Ayy hadi inşallah hamilesindir de gerek kalmaz tüp bebeğe felanBen hala adet olmadım 10 gün gecikmem var 5 gün önce evde test yapmıştım çıkmamıştı geç döllenme olabilirmiş birkaç gün sonra kan vericem
Embriyo taşıtacağım için 4 bin saklama ücreti bir de transfer ücreti vereceğim, bir de muayne. Muayne 3 bindi sanırım. Transfer de 35.700 düücret ne çıktı toplamda? ben de haziran diye hazırladım kendimi. Ancak haziran bayram ayı olduğundan erteledik sanırım temmuz olacak. hayırlısı artık
Karar verdiniz miDoğrudur ama bahçeci bizi aşıyor malesef.ekstralari çok fazla 100 bin diye gidip 200luk olan tanıdıklarım var.ha olsa feda olsun ama yok ne yazikki. O yüzden şahin bey yada eurofertil arasında karar vericem
Evet Çanakkale de üniversite hastanesine karar verdik.hem git gel sorunu olmayacak hemde sıra problemi yok fiyat uygun başarı oranida yüksek.daha ne olsunKarar verdiniz mi
üniversite hastanesinde yapılması için bir şart vs oluyor mu peki. örneğin 3 deme başarısz gibiEvet Çanakkale de üniversite hastanesine karar verdik.hem git gel sorunu olmayacak hemde sıra problemi yok fiyat uygun başarı oranida yüksek.daha ne olsun
Hayır bizim ilk olacak sadece raporlu yaptimak istersebiz raporun şartları var okadarüniversite hastanesinde yapılması için bir şart vs oluyor mu peki. örneğin 3 deme başarısz gibi
Su an raporsuz 47 bin TL fiyat verdiler raporla 20lere düşüyor.tabi rapor olunca ilaçlarda büyük oranda uyguna geliyor o yüzden rapor için uğraşıyoruz su an bizHayır bizim ilk olacak sadece raporlu yaptimak istersebiz raporun şartları var okadar
Hemen ilk muayenede vitaminleri yazıyorMerhaba bahçeci Betül hanıma gidenler yardımcı olabilir misiniz. Öncesinde kullanmanız için hangi vitaminleri veriyor ve tedaviye başlayana kadar ne kadar süre vitaminler kullanılıyor
Bu iki vitamin nedir acabaBahçeci de embriyo dondurma rahim dinlendirme tüm işlemler ve 2 vitamin öneriyor onları kullandırıyor 1 ay sonra başlıyor hepsi Hafik 112 bin TL sadece tedavi ücreti eczaneden alınacak ilaçlar hariç
Merhaba öncelikle hayırlı olsun süreciniz. Umarım güzel sonuçlanır.Kızlar bende temmuz Ağustos gibi başlayacam ama fiyatlar biraz pahalı birde ilaç listesi lazım bana şimdiden ayarlayım koyayım diyorum sonra tek kalemde çok tutuyor ne bileyim aile hekimine yazdiracaklarimi yazdiririm. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz. Ben önceden denedim ama baya oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?