Bursa bahçeci 2024 tüp bebek yaptıran ve yaptıracaklar !!!

Eğer henüz rapor kullanmadıysanız ve çocuğunuz yoksa üniversite hastanesinden rapor alıp bahçecide kullanabiliyorsunuz. Ama üniversite bana raporu verdiğinde ilk 2 hakkımı üniversitede kullanmamı istedi 3. Ve son hakkımı dışarıya verdi. Rapor tedavi masraflarında indirim sağlıyor ve ilaçları baya düşük fiyata almanızı sağlıyor. Aklınızda bulunsun

Eğer henüz rapor kullanmadıysanız ve çocuğunuz yoksa üniversite hastanesinden rapor alıp bahçecide kullanabiliyorsunuz. Ama üniversite bana raporu verdiğinde ilk 2 hakkımı üniversitede kullanmamı istedi 3. Ve son hakkımı dışarıya verdi. Rapor tedavi masraflarında indirim sağlıyor ve ilaçları baya düşük fiyata almanızı sağlıyor. Aklınızda bulunsun
Raporda 900 gün prim şartı nasıl oluyor ? Güncel mi prim , ya da tek bi yer de mi prim istiyor

İlk tedavimi soranusta oldum olumsuz sonuçlandı. 2. denemem bahçecide pozitif sonuçlandı. Laboratuvar kalitesi oldukça yüksek. Bizim erkek faktörlü olduğu için bahçeciye gittik. İlk denemeyi fiyat odaklı ilerledik olacağı varsa heryerde olur modunda ama erkek faktöründe laboratuvar çok önemli olduğunu anladık.
bende aynı şekilde. şu an ne durumdasınız

rapor almak çin şartlar neler, en az 3 yıl evli kalmak gibi bir şeyler duymuştum

X