- 9 Ağustos 2021
- 421
- 114
-
- Konu Sahibi candy_crush
Ben ön görüşme yaptım geçen hafta 2 merkezle biri bahçesiydi ama Eurofertil’e kara verdimkimse yok muuuuuuuu
Bursa'da mı yaşıyorsun ?Ben ön görüşme yaptım geçen hafta 2 merkezle biri bahçesiydi ama Eurofertil’e kara verdim
Fiyat açısından aralarında 50 bine yakın fark var ikiside içime sinmişti ama fiyat olarak karşılaştırınca ciddi fark var ve bahçeci rahim dinlendirme adı altında 14.400 TL para istiyor hiçbirşey yapılmadığı halde diğer hiçbir merkezde alınmayan haksız bir para olduğunu düşünüyorum zaten herkesten de aynı şeyi duydumBursa'da mı yaşıyorsun ?
neden öyle düşündün peki belki bana da yardımcı olur
Bir de mesela yumurta toplama günü hiç yumurta çıkmadı Herhangi bir sıkıntı oldu para iadesi yapmıyor ama eurofertil yapıyor embriyo transfer günü de bir problem çıksa iade yapmıyor transfer olmadığı halde ama eurofertil yapıyorBursa'da mı yaşıyorsun ?
neden öyle düşündün peki belki bana da yardımcı olur
ne kadar fiyatı ?Fiyat açısından aralarında 50 bine yakın fark var ikiside içime sinmişti ama fiyat olarak karşılaştırınca ciddi fark var ve bahçeci rahim dinlendirme adı altında 14.400 TL para istiyor hiçbirşey yapılmadığı halde diğer hiçbir merkezde alınmayan haksız bir para olduğunu düşünüyorum zaten herkesten de aynı şeyi duydum
2ne kadar fiyatı ?
Bir tane mi doktor var peki ? doktor içine sindi mi ?
Bahçeci de embriyo dondurma rahim dinlendirme tüm işlemler ve 2 vitamin öneriyor onları kullandırıyor 1 ay sonra başlıyor hepsi Hafik 112 bin TL sadece tedavi ücreti eczaneden alınacak ilaçlar hariçne kadar fiyatı ?
bahçeçi de 6 ay kadar muayene ücreti sabit başka ödeme yapmıyorsun. paket fiyatı 74.000 ama tecrübesizim bu konuda. yani yumurta toplama bi ayda mı oluyor bi kaç ayda mı bilmiyorum. 6 ay bu süre için yeterli. evet para iadesi yapan hiç duymamıştımBir de mesela yumurta toplama günü hiç yumurta çıkmadı Herhangi bir sıkıntı oldu para iadesi yapmıyor ama eurofertil yapıyor embriyo transfer günü de bir problem çıksa iade yapmıyor transfer olmadığı halde ama eurofertil yapıyor
Eurofertil de bahçecide yazdığım herşey bu fiyatta da geçerli 62750ne kadar fiyatı ?
75 bin paket ücret bu ücret dışında oluşan embriyoları dondurmak 18 bin ekstra da 14.400 rahim dinlendirme istiyor birde vitamin yazıyor onları almanı istiyorbahçeçi de 6 ay kadar muayene ücreti sabit başka ödeme yapmıyorsun. paket fiyatı 74.000 ama tecrübesizim bu konuda. yani yumurta toplama bi ayda mı oluyor bi kaç ayda mı bilmiyorum. 6 ay bu süre için yeterli. evet para iadesi yapan hiç duymamıştım
bahçeçi de 6 ay kadar muayene ücreti sabit başka ödeme yapmıyorsun. paket fiyatı 74.000 ama tecrübesizim bu konuda. yani yumurta toplama bi ayda mı oluyor bi kaç ayda mı bilmiyorum. 6 ay bu süre için yeterli. evet para iadesi yapan hiç duymamıştım
eurofertilde de tedaviye başladığında muayene ücreti paket fiyatına dahil ekstra alınmıyorbahçeçi de 6 ay kadar muayene ücreti sabit başka ödeme yapmıyorsun. paket fiyatı 74.000 ama tecrübesizim bu konuda. yani yumurta toplama bi ayda mı oluyor bi kaç ayda mı bilmiyorum. 6 ay bu süre için yeterli. evet para iadesi yapan hiç duymamıştım
Allah razı olsun bir fikir verdin. peki başarı oranı nedir acaba ?eurofertilde de tedaviye başladığında muayene ücreti paket fiyatına dahil ekstra alınmıyor
Valla başarı kişiden kişiye değişiyor doktora çok bağlı değil soruna göre kadının yaşına göre dedi yaş çok önemli kadının sorun ne olursa olsun dediAllah razı olsun bir fikir verdin. peki başarı oranı nedir acaba ?
yani para da önemli ama olma ihtimali daha önemli
eurofertilde ödeme nasıl ? kredi kartı ve taksit oluyor mu ?Bu Eurofertil’in