- 9 Ağustos 2021
- 407
- 103
- Konu Sahibi Cupppcakee
İnşallahİnşallah tek seferden sonra bir daha böyle şeyleri düşünmek zorunda kalmayacağız guzellikler yasariz
Ne zaman başlayacaksın tedaviye ?
Sorunun neydi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahİnşallah tek seferden sonra bir daha böyle şeyleri düşünmek zorunda kalmayacağız guzellikler yasariz
Yoksa başka bir şey olmasınBugün olmadım yarın olurum herhalde adet
Hahah hiç sanmıyorum bekliyorum bakalımYoksa başka bir şey olmasın
valla belli olmaz bu işler olur mu olur dur bakalım nolucakHahah hiç sanmıyorum bekliyorum bakalım
Sabah aradılar adet oldunuz mu diye dedim olmadım olunca haber verin 2.-3. Günü çağıracağız dedilervalla belli olmaz bu işler olur mu olur dur bakalım nolucak
hadi bakalım hayırlısıSabah aradılar adet oldunuz mu diye dedim olmadım olunca haber verin 2.-3. Günü çağıracağız dediler
Merhaba doktorumun özel kliniği var. tüp bebeği kısmetse tabiki aksilik olmazsa önümüzdeki ay Bahçeci de yapacağız. Doktorumun bana dediği şuydu; laboratuvarları çok iyi. Doktoruma da güveniyorum. O sebeple başka bir yer araştırmadım ve gerek duymadım. doktorum ve merkez güvenliyse gerisi Allaha emanet diyorum. Ücret biraz fazla tabiki.evetttt bebişler. 2024 Bursa bahçeci de tüp bebek yaptıranlar deneyimleri ve yaptıracaklar soruları alalım
ben ön görüşme yapacağım. tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Merhaba doktorumun özel kliniği var. tüp bebeği kısmetse tabiki aksilik olmazsa önümüzdeki ay Bahçeci de yapacağız. Doktorumun bana dediği şuydu; laboratuvarları çok iyi. Doktoruma da güveniyorum. O sebeple başka bir yer araştırmadım ve gerek duymadım. doktorum ve merkez güvenliyse gerisi Allaha emanet diyorum. Ücret biraz fazla tabiki.
önümüzdeki ay adetimde başlayacağız. henüz belli değil.hayırlı olsun, gün belli mi ?
doktorunuz kim ?
Haziran'da 3 yılımız doluyor rapor çıkartıp başlamayı düşünüyoruz eşimde varikosel ve sperm sayısı 1 milyon benim amh yüksek 6.24 ama.sende sorun yok diyorlarİnşallah
Ne zaman başlayacaksın tedaviye ?
Sorunun neydi ?
18 Mart üniversitesi eurofertil bursa acıbadem.sahin bey bursa arasında karar vericezHaziran'da 3 yılımız doluyor rapor çıkartıp başlamayı düşünüyoruz eşimde varikosel ve sperm sayısı 1 milyon benim amh yüksek 6.24 ama.sende sorun yok diyorlar
Hayırlısı olsun bakalımHaziran'da 3 yılımız doluyor rapor çıkartıp başlamayı düşünüyoruz eşimde varikosel ve sperm sayısı 1 milyon benim amh yüksek 6.24 ama.sende sorun yok diyorlar
hayırlı olsun :) Rabbim gönlüne göre versin..Benimde Bursa'da başka merkezde 2 başarısız sonucum oldu, şimdi bahçeci ile sürece devam edeceğim. testlerimizi yaptırdık, yarın sabri hoca ile görüşeceğiz. haziran ayındaki adetimle de başlarız diye düşünüyorum:) başka merkezde deneyince diyorsunuz ki keşke parayı düşünmeseydim.
Sahin ztereoglu, çok yoğun ve sonuç odaklı ilerliyorhayırlı olsun :) Rabbim gönlüne göre versin..
önceki doktorunuz kimdi ?
yaa öyle mi diyorsunuz. bende betül hoca ile görüşeceğim.
fiyat aynı sanırım 114 bin civari ilaç hariç
Benim 3 embriyom kaldı onları taşıtacağım direkhayırlı olsun :) Rabbim gönlüne göre versin..
önceki doktorunuz kimdi ?
yaa öyle mi diyorsunuz. bende betül hoca ile görüşeceğim.
fiyat aynı sanırım 114 bin civari ilaç hariç
anladım canımBenim 3 embriyom kaldı onları taşıtacağım direk
inşallah:)anladım canım
hadi bakalım hayırlısı olsun, güzel haberler verirsin inşallah
Üniversite hastaneleri çıkartıyor tabi belli bı süreç geçirmek gerekiyor 2 kez yapılmış sperm testi hsg 2 kez aşılama vsHayırlısı olsun bakalım
İlk deneme mi?
Rapor nasıl çıkartıyorsun?
Doğrudur ama bahçeci bizi aşıyor malesef.ekstralari çok fazla 100 bin diye gidip 200luk olan tanıdıklarım var.ha olsa feda olsun ama yok ne yazikki. O yüzden şahin bey yada eurofertil arasında karar vericemBenimde Bursa'da başka merkezde 2 başarısız sonucum oldu, şimdi bahçeci ile sürece devam edeceğim. testlerimizi yaptırdık, yarın sabri hoca ile görüşeceğiz. haziran ayındaki adetimle de başlarız diye düşünüyorum:) başka merkezde deneyince diyorsunuz ki keşke parayı düşünmeseydim.