Burnumu bilerek b.ka soktum

Adam karısını bu eski sevgiliyle aldatıp,
şirketinden hisse de vermişti değil mi? Ve beraber çalışmaya devam ediyorlar kardes kardes.
Sen, sevgilin, eski sevgilisi hepiniz mutlu bir aile olabilirsiniz bence.
Eski eşini aldattı mı, gerçekten bilmiyorum. Ama hikaye böyle yorumlanabilir elbette. Ben, sevgilim, eski sevgilisi, çocuğu, eski eşi falan diye de arttırabiliriz.

Her eski sevgilisini gören sevişmiyor tabi ama bu da muhtemel, boşversene genceciksin sorunsuz bir adam bul, unutursun bir kaç aya
Haklısınız, illa böyle bir iddiam yok tabii ki. Ama huzursuz etmeye yetiyor ve soruyorum kendime, sen bunu kendine neyin cezası olarak yapıyorsun ya da bunu kendine nasıl reva görüyorsun diye. Kesinlikle psikolog desteği almalıyım…

Eski eşini aldattı mı, gerçekten bilmiyorum. Ama hikaye böyle yorumlanabilir elbette. Ben, sevgilim, eski sevgilisi, çocuğu, eski eşi falan diye de arttırabiliriz.
Size boşanma sürecinde birlikte olduk demiş, karımı aldattım demeyecekti tabi ki. O hisse de boşuna verilmemiş eski sevgiliye, kaç erkek yapar bunu? Neyin bedeli olarak verilmiş?
Çocuğundan da rahatsızdınız birde o var tabi. Her şey ortada diyecek bir şey yok size.

Adam karısını bu eski sevgiliyle aldatıp,
şirketinden hisse de vermişti değil mi? Ve beraber çalışmaya devam ediyorlar kardes kardes.
Sen, sevgilin, eski sevgilisi hepiniz mutlu bir aile olabilirsiniz bence.
Yasak Elma senaryosu gibi mübarek.
Bak bu durumda Mavisaçlıkız Yıldız oluyor. Eski sevgili de Ender.

Yanlış anlamayın lütfen de böyle evet siz haklısınız ama n’apim haliniz asabımı bozdu. Gencecik kadınlar kimler için üzülüyor üzülüyorum.

Tamamen başıma bela arıyorum, durduk yere aksiyona giriyorum; başka bir açıklaması yok. Olmaz, imkansız dedikçe adam bana çok çekici geliyor, bir şeyler yaşamak istiyorum ama geri planda bütün bu gerçekler Zihnimi kurcaladığı için kendimi birakamiyorum. Şunu da diyemiyorum; ya istediğini yaşa, sonra çek git. En azından istedim ve yaşadım dersin. Yok bu da olmuyor, sanırım benim cinsellik yaşayabilmem için güvenli ve güçlü bir ilişki zeminine ihtiyacım var, rastgele sallayamiyorum.

Daha da asabım bozuldu gerçekten.

Yasak Elma senaryosu gibi mübarek.
Bak bu durumda Mavisaçlıkız Yıldız oluyor. Eski sevgili de Ender.

Konu sahibi için böyle atraksyonlu bir ilişki gibi geliyor herhalde. Ama nerden tutulsa elde kalır. Eski sevgili de aranızda sorun mu var benim hesabıma bakmış diye sormuş ya. Arabuluculuk yapsın tam olsun.

Adamdan ayrılınca o kadar rahatlayacaksin ki...
Ayrıca gerçekten sinir oldum şu şartlardaki adamın g.tünü kaldırmana.

%10000

Adam 3 kadın, 2 çocuk şu bu yuvarlanıyor Memnun Kaygısız mübarek

Kendinize yatirim yapin kendinizde neyi eksik buluyorsaniz ona yoğunlaşin kadini vs birakip.
Yani başka kadindan bu kadar korkup cildirmanin başka aciklamasini bulamiyorum ben çünkü, ileride olacak ilişkilerinize de iyi gelir.
İş icin ayni ortamda bulunuyorlar keyfi buluşma olsa neyse...

Konu sahibi için böyle atraksyonlu bir ilişki gibi geliyor herhalde. Ama nerden tutulsa elde kalır. Eski sevgili de aranızda sorun mu var benim hesabıma bakmış diye sormuş ya. Arabuluculuk yapsın tam olsun.
Yav bir de boşanmış çocuklu. Zaten -1 durumda.
Azıcık insan ihtiyat eder, dezavantajlıyım der. Ama adam posta koyuyor bildiğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…