Burnumu bilerek b.ka soktum

İçerik olarak haklısınız ama… Neyse insan buraya yazarken zaten her şeyle karşılaşabileceğini bilerek yazıyor. Sizin de yorumunuz böyle. Ama evet, dediğim gibi haklısınız. Kendime reva gördüğüm buysa, başkası beni yağlasa ballasa ne, yerden yere vursa ne…

Bazen mantığının istemediği kişiyi kalbin öyle ister ki...
Senin gözün açılıp pes etmeden kim ne derse desin dinlemeyeceksin o dikenli yolda yürüyeceksin..
Mantığın almadığı için sana sürekli argüman sunacak bu yüzden sen kavga çıkaracaksın ama kalbin tekrar dönecek ..
Çevren seni uçurumlardan atacak ayrılman için ama onları düşman bileceksin...
Ama bir gün gelecek kendi zamanının değerini bileceksin, kendi kalitenin farkına varıp bununla mı birlikteydi ben nasıl bu kötülüğü kendime yaptım diye kendine kızacak son, hatta arkadaşlarına kızacaksın keşke beni kolumdan tutup çekseydiniz benim çıkmaya gücüm yoktu diyeceksin, ama o gün geldiğinde gerçekten ayrılmak istediğinde kalbine taş basıp kelebek gibi uçacaksın...

Sanırım böyle bir tecrübeniz var, yoksa böyle isabetli bir anlatım mümkün değil…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…