Burnumu bilerek b.ka soktum

Çocuğu için bir araya geleceği vakitlerde olacak eski eşiyle, hadi şimdi bu eski sevgili bir şekilde gerilmeler, kavgalar oluyor. Çocuğunun hastalığında , sağlığında , normal görüş gününde, doğum gününde hep bir araya gelecekler o zaman öyle çıldırma anında olmaz , olsa bile herkes sana çocuğu olduğunu biliyordun derler haklı olarak.
O nedenle yol yakınken ayrıl derim. Neresinden tutsan elinde kalıyor. İşe gönderirsin eski sevgili , günlük hayatta çocuk ve eski eşi kafayı yersin .

Sensin Mavi kim olacak?
Daha benden ayrılırsa diye korkuyorsun di mi? Çok üstüne gitmeyeyim diyorsun içten içe. Paşamız rahatsız olmasın mazallah.
Tabii ki benim. Su an en son diğer ortağı ve onun eşiyle oturuyorlardı, eski sevgilisi katılmamıştı. Şarap söyledik falan demişti, telefonlarım da açılmıyor. Umarım eski sevgilinin kollarında sızılmamıştır.

Eski sevgilisiyle aynı ortamda olması bile sizi geriyor. Çocuğu var eski eşiyle görüşecek o zaman ne yapacaksınız. Aşktan ölüyosanız bile ayrılın. Kendinize bir ay süre verin ağlayın sızlayın. (Değmez ama siz çok aşıksınız diye diyorum) sonra da yolunuza bakın. Nerden tutsan elinde kalacak bi adam. Bırak gitsin canına yazık.

Ben tamamen tepkisel ve manyak bir kadın olarak yapacaklarımı yazmak istemiyorum şu an.
Ben de zamanında art arda aradım, ağlama krizleri geçirdim. O telefonu zorla açtırdım, onu da zırıl zırıl ağlattım.
Ama ne oldu? Ben kronik hastalık sahibi oldum.

Çocugu varmış eski eşle de sürekli irtibat halindedir bu sizi rahatsız etmiyor mu neden bu kadına takılfınız merak ediyorum

Kadın bizim ilişkimizin başlarında benim instagram profilimi stalkladı, orada hala bir zaafı olduğunu anladım

Evet 13 cevapsız aramam var, tık yok. Muhtemelen sızdı ama umarım tek başına sızmıştır.

Sen eski sevgilisine katlanamıyorsun ki bende katlanamazdım. Çocuguna nasıl katlanacaksın? Ayrıca sevgılısıde geniş büyük konuşturma beni lütfen. 2 eski sevgılı iş yapamaz yanı olesıne olursa belkı iş yapar ama olesınede bır durum olsa nıye ortak olsunlar. Canım kaç kurtar kendını o hıssettıklerın sadece öncelık olmadıgın için inat ettın. Yapma bence olmaz.

Kadın bizim ilişkimizin başlarında benim instagram profilimi stalkladı, orada hala bir zaafı olduğunu anladım
He canım herkes senin sevgılıne aşık. İşte bız kadınlar bunlara böyle davranma hakkını verıyoruz. Kadın kadının dusmanı. Eskı sevgılıyı alsan karsına konuşsan neler anlatıcak gör ki

Galiba haklısınız, ben sadece inat ettim…

Yav Mavi demeyeyim diyorum da dayanamayacağım.
Acaba o kızla mı sızdı diye düşünmeyi hak ediyor musun sahiden? Bunu niye yaşıyorsun sen ya? Ne hakla seni bu kadar kötü bir durumda bırakabiliyor?

Yav Mavi demeyeyim diyorum da dayanamayacağım.
Acaba o kızla mı sızdı diye düşünmeyi hak ediyor musun sahiden? Bunu niye yaşıyorsun sen ya? Ne hakla seni bu kadar kötü bir durumda bırakabiliyor?
Geçmişte birine gerçekten haksızlık etmiştim. Bazen bunun karmasını yaşadığımı düşünüyorum biliyor musunuz… İnsanın kendine yapabileceği saygısızlığın en uç noktası bir örneğiyim şu halimle

Erkeğe kıran girdi heralde Brad Pitt mi bu?
Ayrıl gitsin. İlişki dediğin mutlu huzurlu hissettirir, sende bunlar yok eziyet zevk mi veriyor. İki cinsel çekim için bu saçmalık vallahi çekilmez

Erkeğe kıran girdi heralde Brad Pitt mi bu?
Ayrıl gitsin. İlişki dediğin mutlu huzurlu hissettirir, sende bunlar yok eziyet zevk mi veriyor. İki cinsel çekim için bu saçmalık vallahi çekilmez
Allah da beni gerçekten hidayete erdirsin, kendi kendime beddua etmek de istemiyorum gece gece, zaten belamı bulmuşum. İki güzel söz söyledik diye götü kalktı, eski sevgilinin sana zaafının farkında mısın diye yüzde yüz doğru ama paylaşılması hatalı tespitimi de kendisiyle paylaşmamla, sıçtığımı sıvamış oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…