- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.211
- 598
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
Ya bizim okuldaki fincanlar senin bu aldıklarına benziyor. Ve biz onları yeni falan almadık. Millet evinde eski olan, kullanmadığı fincanları getirdi. Aha bak okulun fincanları böyle, getirenler de hep yaşlı hocalar sjkdkdk:Seninkiler nasıl
Bu gidişle bütün takımlarımız aynı olacak
Ben 2. Fincanı beğendim benim de mi ruhum yaşlı neYa bizim okuldaki fincanlar senin bu aldıklarına benziyor. Ve biz onları yeni falan almadık. Millet evinde eski olan, kullanmadığı fincanları getirdi. Aha bak okulun fincanları böyle, getirenler de hep yaşlı hocalar sjkdkdk:
Altı üstü bir kahve içeceğiz, fincanın yaşlısı genci mi olur diyorum bazen ama bunların bende bıraktığı vibe o.Ben 2. Fincanı beğendim benim de mi ruhum yaşlı ne
Gri çiçekli güzelmiş.Sen benimkilere bakma, herkesin zevki farklı. Benimkiler de başkasına kötü gelebilir skdkdl ama yine de atayım galerimde bulduklarımı.B Burhan Burhanitto
Gri çiçekli güzelmiş.
Fiyatı da byzelmizPip Studio Early Bird Haki Porselen Çay Fincan Seti 280 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Pip Studio Early Bird Haki Porselen Çay Fincan Seti 280 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Güzelmiş bile yazamadım o derece şok gecirdimFiyatı da byzelmiz
Türkiye’de sadece Beymen’de satılıyor. Ben yurt dışından aldırdım hashjsjsGüzelmiş bile yazamadım o derece şok gecirdim
Altılı bile değil 2 tanecikTürkiye’de sadece Beymen’de satılıyor. Ben yurt dışından aldırdım hashjsjs
Bence de ya. Fincan borcam gibi değil, gerçekten geliyor.Burhan hediye fincan çok geliyor alma bekle derim
Bana 2 takım geldi aynen. Pasta takımı da geliyoBence de ya. Fincan borcam gibi değil, gerçekten geliyor.
İndirimde gördüm çok satılanlardandı bir deBurhan hediye fincan çok geliyor alma bekle derim
NasılBence de ya. Fincan borcam gibi değil, gerçekten geliyor.
Kahve fincanlarının iç yapısı ve büyüklüğü önemli benim için. 2 yudumda biten fincan sevmiyorum. Bazı fincanlarda da içilen kahvenin hiç tadı olmuyor.İndirimde gördüm çok satılanlardandı bir delaf olsun diye aldım işte
Bana borcam alma, illa ki biri getirir dediler. Almadım kimse getirmedi. Annemin ve kayınvalidemin borcamlarına çöktüm. Meğer artık demode bir hediyeymiş, tercih edilmiyormuş. Borcamın modası mı olur ya. Yirmi yıldır modelleri aynı ve gayet işlevsel bir eşya.Nasılgeçen iftara kızları çağırdım borcamla geldiler meğersem hayırlı arkadaşlarım varmış
O sana evrenin hediyesi de olabilir. Sen bir ziyarete borcamla gitmiştin ya evren de sana bir tane göndermiş.Nasılgeçen iftara kızları çağırdım borcamla geldiler meğersem hayırlı arkadaşlarım varmış
Bu tam ideal benim için de içinin beyaz olması önemli diğer türlüsü fal tam çıkmıyorKahve fincanlarının iç yapısı ve büyüklüğü önemli benim için. 2 yudumda biten fincan sevmiyorum. Bazı fincanlarda da içilen kahvenin hiç tadı olmuyor.
Paşabahçe 3 tanesi 500 lira.Bana borcam alma, illa ki biri getirir dediler. Almadım kimse getirmedi. Annemin ve kayınvalidemin borcamlarına çöktüm. Meğer artık demode bir hediyeymiş, tercih edilmiyormuş. Borcamın modası mı olur ya. Yirmi yıldır modelleri aynı ve gayet işlevsel bir eşya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?