- 22 Nisan 2023
- 1.005
- 4.568
- 53
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Shein de var kargosu bedava giysilerini çok beğenirim tavsiye ederimNe aldığına bağlı, ben çok şeyden memnun kaldım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Shein de var kargosu bedava giysilerini çok beğenirim tavsiye ederimNe aldığına bağlı, ben çok şeyden memnun kaldım.
Hiç bu kadar mantıklı bir nişan alternatifi duymamıştımİsteme nişan yerine istanbul yakınlarında güzel 4-5 odalı bir villada haftasonu tatili düşünüyorum, sunun gibi
Anam babam, ablam ailesi ve bizim için. Sabahtan gideriz, biraz takılırız, sonra İsteme, mangal vs vs. Aile içinde samimi, keyifli bir anı olur. Hem yedi düvelle de uğraşmayiz. Hem coook daha uyguna denk gelir
Di mi ya, salon tutsan salon, organizasyon dünya para. Evde yapsan hem yüz bin kişi gelecek , her aile uyesine yeni elbiseler, kuafor, hem temizlik, yemek, emek, para. Kaldı ki çoğu ayakta kalacak, otursalar bile insanların bir cumartesisini işgal etmiş olacaksın, belki akrabalar para altin takmak zorunda hissedecek, onca insana hizmet, evin önündeki ayakkabı dağı , varsa sevmediğin akraba, siyaset konuşma ihtimali olan fanatik akrabalarHiç bu kadar mantıklı bir nişan alternatifi duymamıştım
Valla o biraz da ailelere bağlı yaa. Benim ailem böyle bir organizasyonu nişan düğünden önce kesinlikle kabul etmezler Önce dünürlük sonra böyle organizasyonlar. Hiçbir Türk ailenin de kolay kolay daha tanımadıkları bir aileyle böyle bir topa gireceğini sanmıyorum. Yapana yaptırana kabul edene helal olsunHiç bu kadar mantıklı bir nişan alternatifi duymamıştım
Benim şansım ablamda hevesini almalari:)Valla o biraz da ailelere bağlı yaa. Benim ailem böyle bir organizasyonu nişan düğünden önce kesinlikle kabul etmezler Önce dünürlük sonra böyle organizasyonlar. Hiçbir Türk ailenin de kolay kolay daha tanımadıkları bir aileyle böyle bir topa gireceğini sanmıyorum. Yapana yaptırana kabul edene helal olsun
Doğru orası da varValla o biraz da ailelere bağlı yaa. Benim ailem böyle bir organizasyonu nişan düğünden önce kesinlikle kabul etmezler Önce dünürlük sonra böyle organizasyonlar. Hiçbir Türk ailenin de kolay kolay daha tanımadıkları bir aileyle böyle bir topa gireceğini sanmıyorum. Yapana yaptırana kabul edene helal olsun
Korkmaz olabilir kahve makinesi için, tost makinesi için takipteyimHanımlar hanımlar tost makinesi ve Türk kahvesi makinesi öneri almam lazım.
Tost makinesi plakaları çıkabilen, döküm plakalı Türk kahvesi makinesi ise bol köpüklü, cezvesi çelik arıyorum SOS