- 16 Haziran 2011
- 14.649
- 60.156
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Marketlerden al; indirim oluyor bu aralar.Paşabahçe 3 tanesi 500 lira.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Marketlerden al; indirim oluyor bu aralar.Paşabahçe 3 tanesi 500 lira.
Aynen ben her şeyi bim a 101 den takip ediyorum. Büyük a101 lerde kalıyor paşabahçe ürünleri.Marketlerden al; indirim oluyor bu aralar.
Bir dönem market ürünleri promosyon ürünle satılıyordu. Güzel günlerdi.Aynen ben her şeyi bim a 101 den takip ediyorum. Büyük a101 lerde kalıyor paşabahçe ürünleri.
Demode mi? Ben pahalı diye almıyorlar sanıyordum, başka topikte öyle bir şeyler okumuştum çünkü, seni kandırmış olabilirler bak dikkat etBana borcam alma, illa ki biri getirir dediler. Almadım kimse getirmedi. Annemin ve kayınvalidemin borcamlarına çöktüm. Meğer artık demode bir hediyeymiş, tercih edilmiyormuş. Borcamın modası mı olur ya. Yirmi yıldır modelleri aynı ve gayet işlevsel bir eşya.
Aaa bu çok güzelmişBurhann English home bu fincanlar çok güzel bunlardan al
Eltime aldım düsün o kadar beğendim shsjjxjxAaa bu çok güzelmiş
Eltiye güzel şeyler götürülmez bu yazılı olmayan bir kuraldırEltime aldım düsün o kadar beğendim shsjjxjx
Benim eltim hak ediyor ya o da bana hep getirir ben ilk defa almısımEltiye güzel şeyler götürülmez bu yazılı olmayan bir kuraldır
Demode bir hediyeymiş, öyle dediler. Artık alınmıyormuş, çok saçma geldi bana da. Ben millet alsın diye gözlerinin içine baktım ajsksk. Yok yahu nesi pahalı, ikili üçlü setler gördüm geçen. 300-400 liraydı. O fiyata ikili fincan zor alınır.Demode mi? Ben pahalı diye almıyorlar sanıyordum, başka topikte öyle bir şeyler okumuştum çünkü, seni kandırmış olabilirler bak dikkat et
Benim de eltim iyidir ya AMA GERÇEĞİ B Burhan BurhanittoBenim eltim hak ediyor ya o da bana hep getirir ben ilk defa almısım
Benim de yarın böyle bir English Home fincanı almam lazım. Arkadaşıma gideceğim.Burhann English home bu fincanlar çok güzel bunlardan al
Aynen geyiği de çok döndü artık kimse almıyor, tencere gibi kapaklı olanları merak ediyorumDemode bir hediyeymiş, öyle dediler. Artık alınmıyormuş, çok saçma geldi bana da. Ben millet alsın diye gözlerinin içine baktım ajsksk. Yok yahu nesi pahalı, ikili üçlü setler gördüm geçen. 300-400 liraydı. O fiyata ikili fincan zor alınır.
Bende kapağı plastik değil de yine borcam olanlardan var. Kapak olarak+süt helvası falan yaparken kullanıyorum. İnce bir tepsi lazım oluyor çünkü.Aynen geyiği de çok döndü artık kimse almıyor, tencere gibi kapaklı olanları merak ediyorum
Tam hediyelik ya ikili satılıyor diğer rengi mavi falandıBenim de yarın böyle bir English Home fincanı almam lazım. Arkadaşıma gideceğim.
Yeni bir model di mi bu? Orada ben güzel kutulu ikili fincan seti beğendim ama o fincana pahalı geldi fiyatı. Bayılmadım çünkü. Sırf kutusuna tav olunduğu için alınır.Tam hediyelik ya ikili satılıyor diğer rengi mavi falandı
Bu BllossomYeni bir model di mi bu? Orada ben güzel kutulu ikili fincan seti beğendim ama o fincana pahalı geldi fiyatı. Bayılmadım çünkü. Sırf kutusuna tav olunduğu için alınır.