- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.357
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Helal bir çöpüm yoktuBenim aday adayım bile yok ama genel geçer birkaç şey almıştım. Fissler düdüklü, dyson vs gibi modası geçmeyecek şeylerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Helal bir çöpüm yoktuBenim aday adayım bile yok ama genel geçer birkaç şey almıştım. Fissler düdüklü, dyson vs gibi modası geçmeyecek şeylerden
Hantal oluyo mudur, yani büyük falan ya o yüzden.Buhar kazanliyi cok ovuyorlar. En son gorumcem almisti cok begeniyor 5 dk da utu bitiyor dedi. Acaba mi diyorum ama cok yer kaplar mi ondan yana kararsizim. Philips marka almisti bu arada
Çok kısa sürede pişirmiyo mu, denemedim ama kullananlar öyle söylüyoBişi yapmiyo :)) denedim gördüm
Bu seriler harika, zamansızDediğim olay bu. O yıldızlı servisin üzerinde hepsi güzel duruyor. Love yazılı, kalpli, zürafalı, egzotik serisi tabakları vs. Her biri ayrı serinin ama bir arada iyi duruyor. Ben olsam takımdan ziyade bu tarz birbiriyle kombinlenecek parçalar alırdım. Bunların dikdörtgen tabakları falan da var.
Bence de.Bu seriler harika, zamansız
Ben pişmanım. Hiç sevemedim.Arkadaşlar Philips fritöz aldım gazam mübarek olsun
Ay niyeBen pişmanım. Hiç sevemedim.
Lezzetini sevmedim bir kere. Patates kızartması ve keklerin özellikle. Fırına göre yemekleri çok kurutuyor. Kısa falan da sürmüyor. Ayrıca XXL almama rağmen kızartmayı en az iki turda yapıyorum. Ve hemen hemen 40 dk sürüyor iki turun bitmesi. Ocakta yapsam daha çabuk. Annem pek hevesli. Yakın olsak ona verirdim benimkini. Yiğitliğe bok sürdürmemek için eşime de itiraf edemiyorum bizim için gereksiz bir ürün olduğunu. Alırken çok ahkam kestim çünkü şöyle iyi böyle güzel diye hshshhshshAy niye
Ben de balık yaparım tavuk yaparım diyerekten aldım. Nişanlım da heveslendi. Üzüldüm şuvanLezzetini sevmedim bir kere. Patates kızartması ve keklerin özellikle. Fırına göre yemekleri çok kurutuyor. Kısa falan da sürmüyor. Ayrıca XXL almama rağmen kızartmayı en az iki turda yapıyorum. Ve hemen hemen 40 dk sürüyor iki turun bitmesi. Ocakta yapsam daha çabuk. Annem pek hevesli. Yakın olsak ona verirdim benimkini. Yiğitliğe bok sürdürmemek için eşime de itiraf edemiyorum bizim için gereksiz bir ürün olduğunu. Alırken çok ahkam kestim çünkü şöyle iyi böyle güzel diye hshshhshsh
Zaten bir tek onları güzel yapıyor sanırım. Ama ben onları fırında daha büyük tepside yapıyorum hep. Bize anca yetiyor. Öyle çok yiyen tipler de değiliz he. İki yetişkin bir çocuk işte.Ben de balık yaparım tavuk yaparım diyerekten aldım. Nişanlım da heveslendi. Üzüldüm şuvan
Antepli olmalarını atlıyorsun bebişimZaten bir tek onları güzel yapıyor sanırım. Ama ben onları fırında daha büyük tepside yapıyorum hep. Bize anca yetiyor. Öyle çok yiyen tipler de değiliz he. İki yetişkin bir çocuk işte.
Ben eşimden çok yerim ya. Oğlum da iştahsız, zayıf bir velet.Antepli olmalarını atlıyorsun bebişim
Pişiriyor ama evde düdüklü varsa aşırı şart diilÇok kısa sürede pişirmiyo mu, denemedim ama kullananlar öyle söylüyo
Minerva sana da sorayım özel olmazsa. Bursa’da hangi bölgede yaşıyorsun? Okuluna yakın mı ev?Pişiriyor ama evde düdüklü varsa aşırı şart diil
Ekstra için gerek yok anladımPişiriyor ama evde düdüklü varsa aşırı şart diil
Aa Bursa'da mıymış ben İstanbul'da olarak biliyordumMinerva sana da sorayım özel olmazsa. Bursa’da hangi bölgede yaşıyorsun? Okuluna yakın mı ev?
Görükle tarafındayız eşim buraları seviyordu evet bayan yakın. Evi okula göre ayarladık, eşim evden çalışıyor yol çekmim diyeMinerva sana da sorayım özel olmazsa. Bursa’da hangi bölgede yaşıyorsun? Okuluna yakın mı ev?
9 yıl istanbuldu burhan yazın eş durumuyla Bursa'ya geldimAa Bursa'da mıymış ben İstanbul'da olarak biliyordum
Benim de eşimin de Gaziantep’te okulu 1/1. Hiç puan birikmiyor. Düzenimiz de iyi orada diye hiç kasmıyoruz rahatımız yerinde. Ve branşlarımız da sıkıntılı, hep norm fazlasıyız. Geçen sene bir deneyelim dedik, Bursa merkezde doğru düzgün yer açılmadı bile. Olan da bize gelmedi. Acaba herkes böyle mi diyorum ama sizde alım bize göre çoktur.Görükle tarafındayız eşim buraları seviyordu evet bayan yakın. Evi okula göre ayarladık, eşim evden çalışıyor yol çekmim diye