Burhan'ın Çeyiz Topiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demode mi? Ben pahalı diye almıyorlar sanıyordum, başka topikte öyle bir şeyler okumuştum çünkü, seni kandırmış olabilirler bak dikkat et

Demode mi? Ben pahalı diye almıyorlar sanıyordum, başka topikte öyle bir şeyler okumuştum çünkü, seni kandırmış olabilirler bak dikkat et
Demode bir hediyeymiş, öyle dediler. Artık alınmıyormuş, çok saçma geldi bana da. Ben millet alsın diye gözlerinin içine baktım ajsksk. Yok yahu nesi pahalı, ikili üçlü setler gördüm geçen. 300-400 liraydı. O fiyata ikili fincan zor alınır.

Aynen geyiği de çok döndü artık kimse almıyor, tencere gibi kapaklı olanları merak ediyorum

Aynen geyiği de çok döndü artık kimse almıyor, tencere gibi kapaklı olanları merak ediyorum
Bende kapağı plastik değil de yine borcam olanlardan var. Kapak olarak+süt helvası falan yaparken kullanıyorum. İnce bir tepsi lazım oluyor çünkü.

Tam hediyelik ya ikili satılıyor diğer rengi mavi falandı
Yeni bir model di mi bu? Orada ben güzel kutulu ikili fincan seti beğendim ama o fincana pahalı geldi fiyatı. Bayılmadım çünkü. Sırf kutusuna tav olunduğu için alınır.

Eklentiler

• IMG_6592.png
    584,6 KB · Görüntüleme: 44
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…