P pelin7 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ekim 2010 3.551 25 8 Nisan 2011 Konu Sahibi tugbacozar #41 cilvenaz07 .!.: merhaba kızlarrr ben ıspartalııyım antalya da yaşıyorum siz sormadan sölimm:)) lara da oturuyorum 26 yaşındayım bir kızım var eşim antalya lı yarışmacı arkadaşlara başarılar:)) Genişletmek için tıkla... aynı yaştayız ama ben evde kaldım
cilvenaz07 .!.: merhaba kızlarrr ben ıspartalııyım antalya da yaşıyorum siz sormadan sölimm:)) lara da oturuyorum 26 yaşındayım bir kızım var eşim antalya lı yarışmacı arkadaşlara başarılar:)) Genişletmek için tıkla... aynı yaştayız ama ben evde kaldım
C cilvenaz07 Guru Kayıtlı Üye 24 Mart 2011 554 360 9 Nisan 2011 Konu Sahibi tugbacozar #42 pelin7 .!.: aynı yaştayız ama ben evde kaldım Genişletmek için tıkla... oh tadını çıkar bizim başımız göğe ermedi:) emin ol seninki de ermez:)
pelin7 .!.: aynı yaştayız ama ben evde kaldım Genişletmek için tıkla... oh tadını çıkar bizim başımız göğe ermedi:) emin ol seninki de ermez:)
P pelin7 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ekim 2010 3.551 25 9 Nisan 2011 Konu Sahibi tugbacozar #43 cilvenaz07 .!.: oh tadını çıkar bizim başımız göğe ermedi:) emin ol seninki de ermez:) Genişletmek için tıkla... yol yakınken vazgeç mi diyosun haziranda düğünüm va ayol
cilvenaz07 .!.: oh tadını çıkar bizim başımız göğe ermedi:) emin ol seninki de ermez:) Genişletmek için tıkla... yol yakınken vazgeç mi diyosun haziranda düğünüm va ayol
C cilvenaz07 Guru Kayıtlı Üye 24 Mart 2011 554 360 11 Nisan 2011 Konu Sahibi tugbacozar #44 pelin7 .!.: yol yakınken vazgeç mi diyosun haziranda düğünüm va ayol Genişletmek için tıkla... şu an seni kimse durduramaz evlendikten sonra anlarsın anyayı konyayı:)) şaka bir yana sevindim canım umarım çok mutlu olursun
pelin7 .!.: yol yakınken vazgeç mi diyosun haziranda düğünüm va ayol Genişletmek için tıkla... şu an seni kimse durduramaz evlendikten sonra anlarsın anyayı konyayı:)) şaka bir yana sevindim canım umarım çok mutlu olursun
P pelin7 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Ekim 2010 3.551 25 11 Nisan 2011 Konu Sahibi tugbacozar #45 cilvenaz07 .!.: şu an seni kimse durduramaz evlendikten sonra anlarsın anyayı konyayı:)) şaka bir yana sevindim canım umarım çok mutlu olursun Genişletmek için tıkla... inşallah aminn canım saol.tabii yaşayan bilir bana şimdi herşey hoş görünüyo :)
cilvenaz07 .!.: şu an seni kimse durduramaz evlendikten sonra anlarsın anyayı konyayı:)) şaka bir yana sevindim canım umarım çok mutlu olursun Genişletmek için tıkla... inşallah aminn canım saol.tabii yaşayan bilir bana şimdi herşey hoş görünüyo :)