- 22 Temmuz 2014
- 30.082
- 26.862
- Konu Sahibi kremalicorek
kremalicorek canım tedavim bitti pazara kadar düzenli ilişki dedi bana dua et gülüm kızların nasıllar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım henüz güzel haber yok gülüm bayramdan sonra ikinci aşılama yaptıracagız nasipse gülüm duanı isterim gülüm dün temizlendim bakalım belki de nasip olur diyorum her ay içinNekadarrr uzun zaman oldu girmeyeli. Bi donem sifremi unuttum yeniliyemedim bo turlu giremedim. Sonrada cimcimelerden firsatim olmadi.
Biz cok iyiyiz teyzoslar siz nasilsiniz aaynaa guzel haberlerini ver canim
oy oy babacı oldular desene baba diyorlarmış..neden fiziğe götürüyorsun kuzum hayırdır..Hayirlisi yavrum hakkimizda. Buyuduler teyzesi buyuduler couk sukur. Bal oldular. Gormen lazim. Busram emekliyor:) fizige goturuyorum. Dis donemindeyiz 5inci disler cikiyor tospikler baba diyor:))
ay canım 1 sene oldu mu ya zaman nasıl çabul geçiyor sen de duanı eksik etme canım ben de diyet yapıyorum belki de bu kilolardan olmuyor bebeğim diye spor da yapıyorum sen de duanda bizlere de dua et gülümTeyzoskolar 1 hafta sonra 1 yasinda oluzagiz biz.. Dualarinizi eksik etmeyin olurmu...
Siz nasilsi iz?
inşallah hayırlarla canım sağlıcakla az kalmıştır inşallah aminDualarim her daim bebek bekleyen arkadasimla.. Buyuduler hamd olsun teyzoskolarr. Simdi anami aglatiolar:))) Rabbim her karanligin arkasindan gunesi veriyor elhamdulillah.
Aynaa sende sabr er guzelim yakindir bebegin. Bende kilo veremiorum malesef napicam bilmiorum
canım benim bu ay aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı ama nasip olmadı iki ay dinlenip yeniden ikiinci aşılamayı düşünüyorum canım duanı eksik etme çok umutlanmıştım ama nasip olmadı eşim de çok üzüldü...aaynaa canim nasilsin? hayirli haberler ver insallah
Ben sizi takip ediyordum :)Bu formu hala okuyan varmı bilmiyorun ama bız buyuduk teyzoslar :)
aklımdasın canım nasılsın ben henuz kavusamadım bebeğime duanı eksik etmeBu formu hala okuyan varmı bilmiyorun ama bız buyuduk teyzoslar :)