Premature Bebekler 2 Prenses 1 Anne ... 32 haftalık doğan güzel kizlarim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Nekadarrr uzun zaman oldu girmeyeli. Bi donem sifremi unuttum yeniliyemedim bo turlu giremedim. Sonrada cimcimelerden firsatim olmadi.

Biz cok iyiyiz teyzoslar siz nasilsiniz aaynaa aaynaa guzel haberlerini ver canim

Nekadarrr uzun zaman oldu girmeyeli. Bi donem sifremi unuttum yeniliyemedim bo turlu giremedim. Sonrada cimcimelerden firsatim olmadi.

Biz cok iyiyiz teyzoslar siz nasilsiniz aaynaa aaynaa guzel haberlerini ver canim
canım henüz güzel haber yok gülüm bayramdan sonra ikinci aşılama yaptıracagız nasipse gülüm duanı isterim gülüm dün temizlendim bakalım belki de nasip olur diyorum her ay için
cimcimeler nasıl kuzu büyüdüler mi?

Hayirlisi yavrum hakkimizda. Buyuduler teyzesi buyuduler couk sukur. Bal oldular. Gormen lazim. Busram emekliyor:) fizige goturuyorum. Dis donemindeyiz 5inci disler cikiyor tospikler baba diyor:))
oy oy babacı oldular desene baba diyorlarmış..neden fiziğe götürüyorsun kuzum hayırdır..
dişler iyice onları yorar heralde canım benim..
ALLAH hayırlarla sağlıcakla evlatlarından güldürsün kuzum benim sizleri darısı artık bize de inşallah amin

Teyzoskolar 1 hafta sonra 1 yasinda oluzagiz biz.. Dualarinizi eksik etmeyin olurmu...
Siz nasilsi iz?
ay canım 1 sene oldu mu ya zaman nasıl çabul geçiyor sen de duanı eksik etme canım ben de diyet yapıyorum belki de bu kilolardan olmuyor bebeğim diye spor da yapıyorum sen de duanda bizlere de dua et gülüm

Kızlar tesadüfen denk geldim foruma. Benim kızım da 31 haftalık doğdu. 1.900 gr. Doğumdan 1,5ay önce suyum patladı. 35 gün hastanede kaldım. Emmeyi bilmiyordu, 20 gün küvezde kaldı, kaşı kirpiği yoktu. 6 kat havluya sardık bir ay. Ama geçti kızım şimdi 7 yaşında olacak. 29 kg. sınıf birincisi. Çok konuşuyor şimdi :) niye yazdım bunu? Endişe ediyordum büyürmüş diye? Gelişimi yavaş diye. 3 yaşından sonra özellikle çabuk büyüyorlar. Hiç endişe etmeyin. Allah sağlık sıhhat versin :)

Dualarim her daim bebek bekleyen arkadasimla.. Buyuduler hamd olsun teyzoskolarr. Simdi anami aglatiolar:))) Rabbim her karanligin arkasindan gunesi veriyor elhamdulillah.
Aynaa sende sabr er guzelim yakindir bebegin. Bende kilo veremiorum malesef napicam bilmiorum

Dualarim her daim bebek bekleyen arkadasimla.. Buyuduler hamd olsun teyzoskolarr. Simdi anami aglatiolar:))) Rabbim her karanligin arkasindan gunesi veriyor elhamdulillah.
Aynaa sende sabr er guzelim yakindir bebegin. Bende kilo veremiorum malesef napicam bilmiorum
inşallah hayırlarla canım sağlıcakla az kalmıştır inşallah amin

aaynaa aaynaa canim nasilsin? hayirli haberler ver insallah
canım benim bu ay aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı ama nasip olmadı iki ay dinlenip yeniden ikiinci aşılamayı düşünüyorum canım duanı eksik etme çok umutlanmıştım ama nasip olmadı eşim de çok üzüldü...
kızlar nasıl cimcimeler büyüdü mü

X