- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #103.921
Bi sen bi ben zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi sen bi ben zaten
Allah isteyen herkese nasip etsin kuzumBi sen bi ben zaten
Bende varımBi sen bi ben zaten
Ben istemiştim ama maalesef 2 kaybım var yaş geçmeden olsun istedim nasip olmadıAllah isteyen herkese nasip etsin kuzum
Ben cidden düşünmüyorum hâlâ kesintisiz bir uyku uyumamışım neyin çocuğu çok zorladı Mehmet emre beni e arttık yaş oldu 34 macera aramayacağım gelen cocuğa yazık olur psikolojik olarak yetemem gibi
Biz uykudan dert yanardık zatenBende varım
Evet hatırliyorumsenin Minnoş biraz uyumaya başladımi geceBiz uykudan dert yanardık zaten
Yok kuzum ya en az 2 kez kalkıyor geçe yatıp erken kalkıyorEvet hatırliyorumsenin Minnoş biraz uyumaya başladımi gece
Zor gerçekten senin oğlan uykuyu sevmeyen bir insan olacak belli ki sabır diliyorum canım bugünlerde geçecek inşallahYok kuzum ya en az 2 kez kalkıyor geçe yatıp erken kalkıyor
Bu sene aşılar var kizlar.gecen hafta atilcaktik asimizi havale geçirdik diye Dr ile görüşün dedi bu haftaya kaldı adımız.persembe günü asimiz var.korkum ateş tabiki.ins ateşimiz çıkmaz.
Çok şükür ateşimiz çıkmadı canım.2014 lu olan kizima daha asi atılmadan 2016 li kızıma atılmış oldu.Sorun oldu mu Gönül? Nedense ben de tedirginim şu erkene çekilen aşıyla ilgili ..
Deveye sormuşlar neren eğri diye.. hesap bu malesefÇok şükür ateşimiz çıkmadı canım.2014 lu olan kizima daha asi atılmadan 2016 li kızıma atılmış oldu.
Yalnız asi atılırken agliyck diye beklerken a bile demedi kızım.kolunu bile kipirdatmadi.iki kolundan atıldı ama sanki hiç atılmadı asi nasıl bu kadar sakin kaldı anlayamadım.
Çok olmuş yazalı , ama başkası görür , fikri olur diye yazayım dedim.hayırlı akşamlar hanımlar 1 yaşındaki kızımda bunlar çıktı sizce ney
Yaa hayırlı olsun maşşallah kaçıncı seninKonuyu hortlatmak geldi içimden kimler görür acaba? Candysisters yine aynı gruptayız
Etiketlemişsin ama bildirim gelmedi canım kusura bakma tesadüfen gördüm şimdi de. Oğlumdan sonra 2 kaybım var canım 4. Bebeğim olacakYaa hayırlı olsun maşşallah kaçıncı senin
Bende senin gibiyim ilk kizim 1.sinifa basladi 2.de 2 yas 3 aylik oldu suanda 3.ye hamileyimAnilarim depresti kizlar yillar sonra girdim foruma ilk oglumu dogurmaya giderken bile yazmistim. Simdi 2.5 yaeinda bir oglum daha var ilk oglum birinci sinifa basladi saka gibi umarim herkes cok iyidir ..