Rabbime binlerce sukurler olsun evlat nasip etti sana ..
Bende 3 senedir nasip diye bekliyordum hic doktora gtmeden.Bir gun esimle gittik benim butun hormon degerlerim normaldi esimiden test istediler ve 0 yaziyordu ama biz hic birsey anlamamistik doktor yerinde yoktu yanindaki sekrrter baska doktora sordu geldi hic bisey yok sonuc cok iyi dedi ve bizi eve gonderdi..ama icime suphe dustu 0 yazdigi icin butun degerler hemen netten arastrdim azosperm oldugunu ogrendim ama esime diyemedim bunu
Kendi kendimin doktoru oldum iste tekrar hastaneye gttik doktorda azoseprm sizin cocugunuz olmaz yapcagim hic bisey yok dynce beyniden kaynar sular dokuldu ve hastane koridorlarinda gozyaslarim sel olmustu..
Ankaraya sevk edildik orda tup bebege basladik bu seferde benim fsh 12ye cikmis yumurta rezervlerinde azalma var dedi normal yolla olmaz dyince ben2.sokumu yasadim
ben esimi dusunurken bide kendi sorunum cikti ve daha 23 yasindayim
doktorun en genc hastasi tek bendim
O igneler ilaclar bitirdi beni omrumden omur gidiyordu esimde sperm olmaya basladi ama ilacla arabamizi sattik dunyanin parasini harcadik ama doktordan yeterli ilgiyi goremedim..neyse iste trdaviye basladik herseyi cok iyi diye diye beni hep umutlandirdi sonra tedavi biti derken ..
Ben tedavinin 6.gununde hasta oldum ve umitlerum o an bitmisti gebelik testi bile yapmak nasip olmamisti
sonrada esimin sperm sayisi azaldi gitti oyle doktor desen telefnlari acmaz oldu
Iki tane dondurulmus embrym var ama onu dahi istemiyorum artik canim yaniyor bunye kaldirmiyor
bazen benim hic cocugum olmuycam diye kendimi oyle alistryrm cocuk neden tutmadi acaba fsh degerim yuksek mi olmadi diye kendimi yedim bitirdim esim cocugu cok istiyordu uzuluyordu o oyle sinirlendikce sorunu kendimde buluyordum artik kaldiramiyordum uzerime gelmez olmuyor iste olmuyor diye cok sinir krizleri gecirdim
Artik herseyi biraktim tek carem Allah ve dualar..Rabbim ol der ve olur..Rabbim sizide evlatlarinizida korusun..bundan sonra tek inancim tek umudum dualar..