- Konu Sahibi tugbacozar
antalyanın neresndensin cnm sen?
burdurluyum ama antalyada yaşıyorum merkezdeyim canm ya sen burdurun neresindensin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
antalyanın neresndensin cnm sen?
burdurluyum ama antalyada yaşıyorum merkezdeyim canm ya sen burdurun neresindensin
ben Burdura hiç gitmedim.ben Antalyada yaşıyorum merkezde.semt neresi senin?
hmm tamam canım köyünüz falan varmı yada hangi ilçedensin,bakarsın tanıdık çıkarız ha
Merhabalaaar, ben de Burdurluyum ama ankara da yaşıyorum evlenip ankaraya geldim. Ailem hala Burdurda, sık sık geliyorum yani.
kozluca kasabasına baglı iğdeli köyündeniz.siz
kızılarık cad. diyorlar buraya başka adı varm bilmiyorum ya sen nerdesin antalyada
kızılarık neresi bilmiyorum ama ben konyaaltındayım yakın mıyız acep
ooo aramızda baya mesafe var eşim o tarafta calışıyor.mevlana kavşagını duymuşsunuzdur belki onun aşagı taraflarına geliyo buralar.biraz garip oldu ama tarifim:44:
bir tane kızım var üçbuçuk yaşında ya senin...pardon önce evlimisin diye sormalıyım demi:107:mevlana kavşağını tahminen biliyorum ok anladım.çocuk kaç tane sende?
bir tane kızım var üçbuçuk yaşında ya senin...pardon önce evlimisin diye sormalıyım demi:107:
3 gün sonra nişanlanıyorum canım
ya ne güzel allah tamamına erdirir inşaallah calışıyomusun acep, yaş kaç bu arada:99:
amin inşallah.çalışmıyorum şuan evdeyim.26 yaşındayım
aynı yaştayız:13: bende aynen evdeyim.düğün yakınmı tatlım?
haziran sonu Allah kısmet ederse
nişanın olmuştur canım hayırlı olsun inşaallah :) uzun zamandır yazamamıştım kusura bakma :)
evet canım oldu.amin inşallah.önemli değil ben her gün burdayım yazarsan cevap veririm
tekrar mutluluklar canım. nişanlında mı antalyadan,burdamı oturacaksın evlendikten sonra?