-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.981
Sağol canım allah razı olsun inşallah bu hormon engel olmaz gebeliğeProlaktin adetin üçüncü günü pik yapar ve üst sınır 18-20 falan olması lazım. Ondan üçüncü gün bakılır genelde. Teyzemin yüksek çıkardı. Ona bir ilaç başladı doktoru. Daha bir kutusu bitmeden hamile kaldı canım. Prolaktini düşürmek çok kolay. Canını sıkma. Ama kızların dediği gibi çok oynak bi hormon. Saat 1de mesela 5se, saat 5te 35 olabilir. Mutlaka doktorunun tavsiyesine uy tatlım çözümü kolay en azından. Moralini bozma hiç
Sağol canım cevapların için adet olursam bende düşündüm tekrar baktırmayıAdet olmazsan yap yine test canım prolaktın de yine ölctür adet olursan dıger hormonlarına da baktır mutlaka
Kaç aydır hamile kalamadım millet korunurken kalıyor hayret vallaProlaktin kadına süt salgılatan hormon. O yüzden emziren kadınlar süt korur deyip kendileri korunmadıkları için hamile kalıyorlar ya. İşte o prolaktin hormonlarına güveniyorlar ama o hormon sürekli sabit kalmadığı için hamile kalabiliyorlar
Gozunaydin canisi tebrikler sağlıkla ilerlesin bat ne zaman çok iyi çıkmış maşallah
Çok saol Canım ellerim titriyor ya bat 27 si de ne zaman gebe kaldım hiç bir fikrim yok bu ay benim ayın 17 si pik diye biliyorum 5 gündür pikimGozunaydin canisi tebrikler sağlıkla ilerlesin bat ne zaman çok iyi çıkmış maşallah❤
Ben sana ne dedim 4 gündür pik cıkmaz ovulasyon
Ay canım sen beni testte cesaretlendirdin yapmıcaktım Allah sanada nasip etsin bu ay inşşşBen sana ne dedim 4 gündür pik cıkmaz ovulasyon5 Ocak olan tutmus bacım
YaaÇok saol Canım ellerim titriyor ya bat 27 si de ne zaman gebe kaldım hiç bir fikrim yok bu ay benim ayın 17 si pik diye biliyorum 5 gündür pikimhiç pik olmadım tam olarak 17 si öncesi. Geçen ay adet oldum ondan sonra hep kalın çizgi kırmızı çıktı ama pik kadar kızarmadı 2 -3 günr bir ilişki oldu tek bildiğim bu
Kuzum senin 17 den öncesi olmuş olanlarÇok saol Canım ellerim titriyor ya bat 27 si de ne zaman gebe kaldım hiç bir fikrim yok bu ay benim ayın 17 si pik diye biliyorum 5 gündür pikimhiç pik olmadım tam olarak 17 si öncesi. Geçen ay adet oldum ondan sonra hep kalın çizgi kırmızı çıktı ama pik kadar kızarmadı 2 -3 günr bir ilişki oldu tek bildiğim bu
Amin canım benimAy canım sen beni testte cesaretlendirdin yapmıcaktım Allah sanada nasip etsin bu ay inşşşderdimi dinledin
Sadece 4 ü ilişki oldu ozaman o tuttu demekkiBen sana ne dedim 4 gündür pik cıkmaz ovulasyon5 Ocak olan tutmus bacım
Vericem canım bayrağı sen çektin maviş bizide arkandan götürüyosun birer birerKuzum senin 17 den öncesi olmuş olanlaryumurtlama da daha öncesi olabilir çünkü koyulugun gayet iyi kan ver bence
Dogru tabi sacmalamaSadece 4 ü ilişki oldu ozaman o tuttu demekkiama daha kana gitmedim kızlar doğrudur dimi kanda cıkar inş
Genel de her anlamda ayağımı sürürm canim daha çoğalsın insallah gebeliklerVericem canım bayrağı sen çektin maviş bizide arkandan götürüyosun birer birer
Evet kızlarr 5 gündür ayın 17 sinden beri pikim içmediğim havuç suyu kalmadıDogru tabi sacmalamakan ver artık ben sana dun dedim ya senle aynı 5 Ocak yumurtlaması oldu o daha yeni adet oldu senin olduysa cıkar demedim mi ovulasyon işi işte kanıtı tam pik goremedim Boyle 5 gündür yani tuttugu için ovulasyon pik alın kızlar inanmayanlar örnek
Kizz kaset teste bariz çıkan kan da haliyle cikar merak etme sen önce sakinles kendine gelSadece 4 ü ilişki oldu ozaman o tuttu demekkiama daha kana gitmedim kızlar doğrudur dimi kanda cıkar inş
Amin canım bu arada 2. Ay denememde gebe kaldım çok şükür inş sağlıklıdırGenel de her anlamda ayağımı sürürm canim daha çoğalsın insallah gebelikler
Dua et kız bana da suan gebelik testim temiz insallah benim de olmustur ve cıkar cok sevindim canım rabbim isteyen herkese nasip etsinSadece 4 ü ilişki oldu ozaman o tuttu demekkiama daha kana gitmedim kızlar doğrudur dimi kanda cıkar inş
Valla şok oldum ben bu kadar erken beklemiyordum maşalahKizz kaset teste bariz çıkan kan da haliyle cikar merak etme sen önce sakinles kendine gel