Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol canım allah razı olsun inşallah bu hormon engel olmaz gebeliğe
Ters rahmim başka da bi sorunum yok bildiğim kadarıyla

Kaç aydır hamile kalamadım millet korunurken kalıyor hayret valla

Gozunaydin canisi tebrikler sağlıkla ilerlesin bat ne zaman çok iyi çıkmış maşallah
Çok saol Canım ellerim titriyor ya bat 27 si de ne zaman gebe kaldım hiç bir fikrim yok bu ay benim ayın 17 si pik diye biliyorum 5 gündür pikim hiç pik olmadım tam olarak 17 si öncesi. Geçen ay adet oldum ondan sonra hep kalın çizgi kırmızı çıktı ama pik kadar kızarmadı 2 -3 günr bir ilişki oldu tek bildiğim bu

Yaa azcık söz dinleyin demesem bakmayacaktın demi gözün aydın canım

Kuzum senin 17 den öncesi olmuş olanlar yumurtlama da daha öncesi olabilir çünkü koyulugun gayet iyi kan ver bence

Sadece 4 ü ilişki oldu ozaman o tuttu demekki ama daha kana gitmedim kızlar doğrudur dimi kanda cıkar inş
Dogru tabi sacmalama kan ver artık ben sana dun dedim ya senle aynı 5 Ocak yumurtlaması oldu o daha yeni adet oldu senin olduysa cıkar demedim mi ovulasyon işi işte kanıtı tam pik goremedim Boyle 5 gündür yani tuttugu için ovulasyon pik alın kızlar inanmayanlar örnek

Evet kızlarr 5 gündür ayın 17 sinden beri pikim içmediğim havuç suyu kalmadı burdan soruyordum hatta kimsenin başına 4 gün üst üste pik geldi mi diye

Sadece 4 ü ilişki oldu ozaman o tuttu demekki ama daha kana gitmedim kızlar doğrudur dimi kanda cıkar inş
Dua et kız bana da suan gebelik testim temiz insallah benim de olmustur ve cıkar cok sevindim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah sağlıklı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…