- 26 Temmuz 2018
- 6.218
- 7.341
- 32
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #6.001
Bende seni gördükçe diyordum ki bu kız havuç vs yemiyor mu çokta çatlaması gerekiyordu diyorum aklıma hiç gelmedi vallahi ilk defa mı yumurtladığıni düşünüyordun canim yoksa öncesinde oldu mu adetten sonraEvet kızlarr 5 gündür ayın 17 sinden beri pikim içmediğim havuç suyu kalmadıburdan soruyordum hatta kimsenin başına 4 gün üst üste pik geldi mi diye
Insallah canim içini ferah tut Sat a göre kaç haftalık oluyorAmin canım bu arada 2. Ay denememde gebe kaldım çok şükür inş sağlıklıdır
Etmem mi canım sana sen kaç gündür benle ilgilendin ediyorum inşş Allahım sana sağlıklı evlat bu ay bekletmeden veriri hayırlısınıDua et kız bana da suan gebelik testim temiz insallah benim de olmustur ve cıkar cok sevindim canım rabbim isteyen herkese nasip etsininsallah sağlıklı olsun
Sat neydi ya ben pek bilmiyorumInsallah canim içini ferah tut Sat a göre kaç haftalık oluyor
İlk bebek mi canim nasil supriz yapacaksinValla şok oldum ben bu kadar erken beklemiyordum maşalahellerim titriyor eşime sürpriz yapcam daha söylemedim patlıcam
Cok amin duan yeterEtmem mi canım sana sen kaç gündür benle ilgilendin ediyorum inşş Allahım sana sağlıklı evlat bu ay bekletmeden veriri hayırlısını
Günaydın kuzum bugün bende çok muhteşem uyandım bu haberle ya devamı gelsin inşallahGüne hüzel mutlu haberle baslamakpahabicilemez günaydın kızlarr kızlar
Son adet tarihi canimSat neydi ya ben pek bilmiyorum
Son adet tarihin canımSat neydi ya ben pek bilmiyorum
Evet ilk bebiş valla şuan patiklerimiz falan var testi süsleyip gül yaprakları içinde bebeğin ağzından not yazıp patikleri yanına koyayım diyorum ama daha ekleme değişiklik yapabilirim araştırcamİlk bebek mi canim nasil supriz yapacaksin
27 aralık son adetimSon adet tarihin canım
3 Ekim görünüyor canim doğum ama eylül bebesi olacak hissediyorum27 aralık son adetim
Cok güzel düşünmüşsn canim ven video çekmeyi unuttum sen unutma sakın hatıra kalıyorEvet ilk bebiş valla şuan patiklerimiz falan var testi süsleyip gül yaprakları içinde bebeğin ağzından not yazıp patikleri yanına koyayım diyorum ama daha ekleme değişiklik yapabilirim araştırcam
Bir kaç gün erken doğma ihtimaline karşı dimi3 Ekim görünüyor canim doğum ama eylül bebesi olacak hissediyorum
İyiki hatırlattın canım çekebilirm inşCok güzel düşünmüşsn canim ven video çekmeyi unuttum sen unutma sakın hatıra kalıyor
gözlerim dolu dolu oldu. Ne kadar güzel bir haber. çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimEvet ilk bebiş valla şuan patiklerimiz falan var testi süsleyip gül yaprakları içinde bebeğin ağzından not yazıp patikleri yanına koyayım diyorum ama daha ekleme değişiklik yapabilirim araştırcam