Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiki hatırlattın canım çekebilirm inş sen nasıl haber verdin 2. Bebiş mi
Evet canim aklıma çok bisey gelmedi fotoğraf albümü almıştım onun içine koydum dedim ki bak yeni fotoğraflar nasıl beğenecek misin diye diğer sayfası bi açtı şok inanamadı hala görmeden inanamıyorum diyor

gözlerim dolu dolu oldu. Ne kadar güzel bir haber. çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim
Ay kuzum benim teşekkür ediyorum Allah hepimize sanada nasip etsin isteyen anne adaylarımızın umutlar biriktiren tüm annelere versin Allah ım çok dua ettim kızlar bu ay gece yatarken sağlıkla sonuna kadar gelsin bebişimiz bende hala ovülasyon gibi geliyor şok oldum şuan kaç saatir kahvaltı hazırlıycam diye dönüyorum tek çay koydum heycandan

O da güzel farklı fikir insan heycandan direk söyleyesi geliyor zaten

yaa ne güzel bir heyecandır di mi amin canım inşallah yakın zamanda hayırlısıyla biz de senin gibi heyecanlanırız böyle tadını çıkar

Evet içim içime sığmıyor taşıcak gibiyim şuan bağırasım geliyor bi yandan da sağlıkla gelir inş diye bi korku
Allah ın izniyle insallah sağlıklıdır canım kana git ver yarın dur öbür gün bi daha git sonra da bekle bakalım hiç sevmem kan islerini agzıma ederler bulamazlar patlatırlar ama yeter ki saglıklı olsun el mahkum vercez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…