- 17 Eylül 2021
- 1.708
- 782
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.961
Relaxxxx dımHayırlısı canım.bekle bakalım heyecan yapma relaxxx oll
Lhye umut bağlanmaz canimm..pik görüp cikmayanda oluyo cikanda garantisi HCG. Test yapmadan beklesem daha iyi olursun canimm test çok kafa karistiriyo ilk ovu kullandığında bende yapmıştım koyulasacakmi falan diye insan deli oluyoo. Sonra hepsini bıraktım zatenRelaxxxx dımzaten canikom gene girdim buralara test falan ister istemez stres oluyor insan bakalım kızlar var diyor ama hayırlısı ben lh guvenmiyorum
Attım hemen testiBide bazan erken yapinca bekledikçe de belirginlesebiliyor canim
Rica ederim canim cok gecmis olsunOlabilir canım çok sağol cevapların için
7 aydır istiyorum ama olmadı bi türlü prolaktinim yüksek ilaç kullandım başka bi sorun yokOlsun canım.napcak yokk kaç aydır istiyosunuz
Olsun öbür aya olur üzülmk yokAz önce test yaptım kocaman bir tek çizgi
Adete yakın da koyu cıkabiliyo ortada bi siliniyo normalde yumurtlamadan sonra zaten gebelik varsa gününde pik oluyo ovulasyon u zaten gebelik testin de de cıkıyo canımVarsa 10 günden sonra koyu cikmaz mi zaten. Ilk 10 gun neden bunu bilmiyorum ben. Progestoron icin mi
Sağol canım benimRica ederim canim cok gecmis olsun
Son iki zaten daha yapmam zaten adet yaklaşıyor canım aynen bakalımLhye umut bağlanmaz canimm..pik görüp cikmayanda oluyo cikanda garantisi HCG. Test yapmadan beklesem daha iyi olursun canimm test çok kafa karistiriyo ilk ovu kullandığında bende yapmıştım koyulasacakmi falan diye insan deli oluyoo. Sonra hepsini bıraktım zaten
Prolaktın cok oynak bi hormon canım ilaçla duser sıkıntı dan artar cok takılma ama arada degerlerine baktır bi TSH bi prolaktın zaten7 aydır istiyorum ama olmadı bi türlü prolaktinim yüksek ilaç kullandım başka bi sorun yok
Kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap ben mesela görmeden yapamam illa garanti gormem lazım sık ilişki de yapsam o piki görcemLhye umut bağlanmaz canimm..pik görüp cikmayanda oluyo cikanda garantisi HCG. Test yapmadan beklesem daha iyi olursun canimm test çok kafa karistiriyo ilk ovu kullandığında bende yapmıştım koyulasacakmi falan diye insan deli oluyoo. Sonra hepsini bıraktım zaten
Prolaktin kaç cikiyo.yasin kaç7 aydır istiyorum ama olmadı bi türlü prolaktinim yüksek ilaç kullandım başka bi sorun yok
Yok ovu sonrası için dedim..koyulasmasi falan garanti değil sonuçta . Nasip ins herkesin oluur.Kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap ben mesela görmeden yapamam illa garanti gormem lazım sık ilişki de yapsam o piki görcemdayanamıyorum içim rahat ediyo oyle seviyorum
Bi nebze bakalım göreceğizYok ovu sonrası için dedim..koyulasmasi falan garanti değil sonuçta . Nasip ins herkesin oluur.
Olsun öbür aya olur üzülmk yok
Adete yakın da koyu cıkabiliyo ortada bi siliniyo normalde yumurtlamadan sonra zaten gebelik varsa gününde pik oluyo ovulasyon u zaten gebelik testin de de cıkıyo canı
74 çıkmıştı dostinex kullandım 25 yaşındayımProlaktin kaç cikiyo.yasin kaç
Tsh hep normal çıkıyor prolaktini ilk defa ölçtürdüm 74 çıktı adet gününde testi tekrarlasam sonuç değişir mi hiç öyle olan duydunuz muProlaktın cok oynak bi hormon canım ilaçla duser sıkıntı dan artar cok takılma ama arada degerlerine baktır bi TSH bi prolaktın zaten
Prolaktin adetin üçüncü günü pik yapar ve üst sınır 18-20 falan olması lazım. Ondan üçüncü gün bakılır genelde. Teyzemin yüksek çıkardı. Ona bir ilaç başladı doktoru. Daha bir kutusu bitmeden hamile kaldı canım. Prolaktini düşürmek çok kolay. Canını sıkma. Ama kızların dediği gibi çok oynak bi hormon. Saat 1de mesela 5se, saat 5te 35 olabilir. Mutlaka doktorunun tavsiyesine uy tatlım çözümü kolay en azından. Moralini bozma hiçTsh hep normal çıkıyor prolaktini ilk defa ölçtürdüm 74 çıktı adet gününde testi tekrarlasam sonuç değişir mi hiç öyle olan duydunuz mu
Adet olmazsan yap yine test canım prolaktın de yine ölctür adet olursan dıger hormonlarına da baktır mutlakaTsh hep normal çıkıyor prolaktini ilk defa ölçtürdüm 74 çıktı adet gününde testi tekrarlasam sonuç değişir mi hiç öyle olan duydunuz mu
Şuanlık adet belirtisi yok canım bakalım sonuç ne olacakAdet olmazsan yap yine test canım prolaktın de yine ölctür adet olursan dıger hormonlarına da baktır mutlaka