Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kızlarr 5 gündür ayın 17 sinden beri pikim içmediğim havuç suyu kalmadı😅 burdan soruyordum hatta kimsenin başına 4 gün üst üste pik geldi mi diye😅
Bende seni gördükçe diyordum ki bu kız havuç vs yemiyor mu çokta çatlaması gerekiyordu diyorum aklıma hiç gelmedi vallahi ilk defa mı yumurtladığıni düşünüyordun canim yoksa öncesinde oldu mu adetten sonra

Dua et kız bana da suan gebelik testim temiz insallah benim de olmustur ve cıkar cok sevindim canım rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲 insallah sağlıklı olsun 🥰 💕
Etmem mi canım sana sen kaç gündür benle ilgilendin ediyorum inşş Allahım sana sağlıklı evlat bu ay bekletmeden veriri hayırlısını🤲🤲🤲💖

C196D299-5B92-478A-AE2B-87C230163D2B.jpeg

Evet ilk bebiş valla şuan patiklerimiz falan var testi süsleyip gül yaprakları içinde bebeğin ağzından not yazıp patikleri yanına koyayım diyorum ama daha ekleme değişiklik yapabilirim araştırcam🥰🥰
Cok güzel düşünmüşsn canim ven video çekmeyi unuttum sen unutma sakın hatıra kalıyor 🧿

Evet ilk bebiş valla şuan patiklerimiz falan var testi süsleyip gül yaprakları içinde bebeğin ağzından not yazıp patikleri yanına koyayım diyorum ama daha ekleme değişiklik yapabilirim araştırcam🥰🥰
gözlerim dolu dolu oldu. Ne kadar güzel bir haber. çok sevindim. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim 🥰

X