- 7 Ocak 2017
- 6.320
- 4.934
- 33
-
- Konu Sahibi OKYANUS302
- #5.941
9 ve 10 da dene bence ovulasyonBenimde son iki test zaten biri 9 biride 10 da yaparım napim yarın 8
İnşallah öyle olur canımAz kaldı öyle deme bi bakmıssın olmus sok olursun bu işler nasip işi
İnsAllah olmazsın o zamn canimBen ümidi kestim bat günü test yapıcam sadece adet olmazsam
Kısmet canım ama inşAllah bu defa çift çizgi görürsün canimYaa çok korkuyorum hep tek çizgi gördüm
Öle yapım canım aynen9 ve 10 da dene bence ovulasyon
Seninki cok koyu degildi sadece yine baya belirgindi. Hemen gardını düşürme. Seninde 28 ocek degil miBen ümidi kestim bat günü test yapıcam sadece adet olmazsam
Az önce test yaptım kocaman bir tek çizgiArtık cıkar canım son iki günün kalmıs
Varsa 10 günden sonra koyu cikmaz mi zaten. Ilk 10 gun neden bunu bilmiyorum ben. Progestoron icin miYap 10 güne kadar silinecek mi yoksa belirgin cıkmaya devam mı edecek yine sen bilirsin tabi canım
Az önce test yaptım tek çizgi çıktıKısmet canım ama inşAllah bu defa çift çizgi görürsün canim
Canim akşamdır. Her zaman sabah ilk idrar derler. Erken gebelik miydiAz önce test yaptım kocaman bir tek çizgi
Az önce test yaptım tek çizgi çıktı
2 gün var adet gününe bende duramadım yaptım bu ay çok ümitliydim aslında yumurtlama çatlama hepsini değerlendirdim ama sonuç negatifCanim akşamdır. Her zaman sabah ilk idrar derler. Erken gebelik miydi
İlk idrar önemli aynen canım belli olmaz dur bakalım adet olana kadar dediğim gibi umudunu kaybetmeCanim akşamdır. Her zaman sabah ilk idrar derler. Erken gebelik miydi
Canım eğer yoksada dur bakalım insAllah önümüzdeki aya nasip olsun sağlıkla canın sağ olsun üzülmek yok2 gün var adet gününe bende duramadım yaptım bu ay çok ümitliydim aslında yumurtlama çatlama hepsini değerlendirdim ama sonuç negatif
Adet gunu sabah ilk idrarla yap canim2 gün var adet gününe bende duramadım yaptım bu ay çok ümitliydim aslında yumurtlama çatlama hepsini değerlendirdim ama sonuç negatif
Hayırlısı canım.bekle bakalım heyecan yapma relaxxx oll7. Gün canim bakalım 28 bat olacak hayirlisiysa olsun canım bakalım
Yapma canım boşver beklle. Valla bu adetimde rahattım zaten ağrılar olunca umudun sönüyor yavaş yavaş testten daha iyi adet olmakBen hep atıyodum ama kızdılar ben de yapmayacam dedim atmıyorum ondanaynı batlar 27 Ocak canım
Olsun canım.napcak yokk kaç aydır istiyosunuzAz önce test yaptım kocaman bir tek çizgi
Evet canım 28 OcakSeninki cok koyu degildi sadece yine baya belirgindi. Hemen gardını düşürme. Seninde 28 ocek degil mi