Gebeliğe Hazırlık Burdan konusalım mı kızlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Relaxxxx dım🦸 zaten canikom gene girdim buralara test falan ister istemez stres oluyor insan bakalım kızlar var diyor ama hayırlısı ben lh guvenmiyorum 🥀
Lhye umut bağlanmaz canimm..pik görüp cikmayanda oluyo cikanda garantisi HCG. Test yapmadan beklesem daha iyi olursun canimm test çok kafa karistiriyo ilk ovu kullandığında bende yapmıştım koyulasacakmi falan diye insan deli oluyoo. Sonra hepsini bıraktım zaten

Az önce test yaptım kocaman bir tek çizgi☹️
Olsun öbür aya olur üzülmk yok
Varsa 10 günden sonra koyu cikmaz mi zaten. Ilk 10 gun neden bunu bilmiyorum ben. Progestoron icin mi
Adete yakın da koyu cıkabiliyo ortada bi siliniyo normalde yumurtlamadan sonra zaten gebelik varsa gününde pik oluyo ovulasyon u zaten gebelik testin de de cıkıyo canım

Lhye umut bağlanmaz canimm..pik görüp cikmayanda oluyo cikanda garantisi HCG. Test yapmadan beklesem daha iyi olursun canimm test çok kafa karistiriyo ilk ovu kullandığında bende yapmıştım koyulasacakmi falan diye insan deli oluyoo. Sonra hepsini bıraktım zaten
Son iki zaten daha yapmam zaten adet yaklaşıyor canım aynen bakalım 🥰

Kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap ben mesela görmeden yapamam illa garanti gormem lazım sık ilişki de yapsam o piki görcem 😂 dayanamıyorum içim rahat ediyo oyle seviyorum

Kendini nasıl rahat hissediyosan öyle yap ben mesela görmeden yapamam illa garanti gormem lazım sık ilişki de yapsam o piki görcem 😂 dayanamıyorum içim rahat ediyo oyle seviyorum
Yok ovu sonrası için dedim..koyulasmasi falan garanti değil sonuçta . Nasip ins herkesin oluur.

Prolaktın cok oynak bi hormon canım ilaçla duser sıkıntı dan artar cok takılma ama arada degerlerine baktır bi TSH bi prolaktın zaten
Tsh hep normal çıkıyor prolaktini ilk defa ölçtürdüm 74 çıktı adet gününde testi tekrarlasam sonuç değişir mi hiç öyle olan duydunuz mu

Tsh hep normal çıkıyor prolaktini ilk defa ölçtürdüm 74 çıktı adet gününde testi tekrarlasam sonuç değişir mi hiç öyle olan duydunuz mu
Prolaktin adetin üçüncü günü pik yapar ve üst sınır 18-20 falan olması lazım. Ondan üçüncü gün bakılır genelde. Teyzemin yüksek çıkardı. Ona bir ilaç başladı doktoru. Daha bir kutusu bitmeden hamile kaldı canım. Prolaktini düşürmek çok kolay. Canını sıkma. Ama kızların dediği gibi çok oynak bi hormon. Saat 1de mesela 5se, saat 5te 35 olabilir. Mutlaka doktorunun tavsiyesine uy tatlım çözümü kolay en azından. Moralini bozma hiç

Prolaktin kadına süt salgılatan hormon. O yüzden emziren kadınlar süt korur deyip kendileri korunmadıkları için hamile kalıyorlar ya. İşte o prolaktin hormonlarına güveniyorlar ama o hormon sürekli sabit kalmadığı için hamile kalabiliyorlar 😅

Adet olmazsan yap yine test canım prolaktın de yine ölctür adet olursan dıger hormonlarına da baktır mutlaka

X