- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
evet su an icin ole gorunuosun :) ben 25:)
galıba ole sorun degıl
oh benden küçüğü geldi kurtardın beni 20
Kendimi aranızda çok küçük hissettim ama yinede fazla bi yaş farkı yokmuş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet su an icin ole gorunuosun :) ben 25:)
galıba ole sorun degıl
oh benden küçüğü geldi kurtardın beni 20
ben de 26 canım hoş geldinnnnn
insallah olmaz hep boyle mutlu olursunuz canım. seninki hemen evlenmek istemio mu yası evlenmeye musait :)
5 ay yazdım ama görmedin galiba canım son zamanlar deli ediyor beni biraz ama sabırlı davranmaya çalışıyorum büyük erkeğin de avantajı da dezavantajı da var işte
erkekler her yaşta çocuktur tatlım
benim eşim şimdi ne yapıyor yaımda pc sinde oyun oynuyor bide arada kk da neler konuşuyorsunuz karımmm diye soruyor bana
sevgilinin mesleği nedir canım ??
off sorma ben de bunu anladım artık bazen çocuk gibi mızmızlanıyor alınıyor diyorum aşkım ben kendimi yaşlı hissediyorum ama ciddi olmaya geldi mi olgundur canım ya her türlü kaprisimi, nazımı çeker erkeğin yaşça büyük olması burda avantaj yaşıtlarım küçük olduğu için henüz yürütemiyorlar bir ilişkiyi doğru düzgün bir de sanki çoğu kız tavlama hevesi yapmış kendine, çok çirkinler mesleğini ben sana özelden söylesem ya şimdi deşifre olmak istemiyorum canım
birkaç kez girer gibi oldu konulara da yüzük falan çok durmadım ben korktuğumu biliyor 20 yaşında evlilik kararı alınır mı kuzum ya :) bir de kattiyen 30 yaşımdan önce çocuk sahibi olmak istemiyorum kariyer planım var
off sorma ben de bunu anladım artık bazen çocuk gibi mızmızlanıyor alınıyor diyorum aşkım ben kendimi yaşlı hissediyorum ama ciddi olmaya geldi mi olgundur canım ya her türlü kaprisimi, nazımı çeker erkeğin yaşça büyük olması burda avantaj yaşıtlarım küçük olduğu için henüz yürütemiyorlar bir ilişkiyi doğru düzgün bir de sanki çoğu kız tavlama hevesi yapmış kendine, çok çirkinler mesleğini ben sana özelden söylesem ya şimdi deşifre olmak istemiyorum canım
sen 30 olunca o da 45 olcak ama canım. o zamana kadar durur mu genelde hemen istio erkekler cocuk bide yası gelmisse daha aceleci oluyolar
mafya mı yoksa kız nie soylemion
o da benim kafa yapımda biraz çok acelesi var gibi durmuyor yani daha çocuk büyütecek yaşa gelmedim diyor inşallah geç gelir yani ama ne zaman ki bu ciddi konulara girmekten korkmıcam o zaman tartışabilicez bunları da çekiniyorum ben çok erken benim için bence yanlış kararlar almak istemiyorum o yüzden sordum sen nasıl anladın mesela eşinin doğru insan olduğunu?
hahahah ilahi çok güldüm ya yok temiz devlet işi var inşallah beraber çalışması da nasip olur aşkımla bir gün aman ne bileyim kuzum bir gören anlayan olur diye işte bendeki de paranoyaklık
korkcak bisi yok cnm yaa:) biz esimle ortaokulu aynı sınıflarda okuduk 3 sene hatta 8. sınıfta yan yana oturttu bizi ogretmenimiz:) o
zamandan anlamıs bisiler olcagını heraldee tabi saka bi yana o zaman hicbisi yoktu kucucuk bisidik zaten ben araya cantamı
koyardım hep yaklasmasın bana die esim o zamanlar da beni seviomus haberim yok tabi:) sora liseleri ayrı okullarda okuduk
birbirimizden haberimiz yok bi gun msj attı bana ole konusmaya basladık ole ole sevdirdi kendini bana eşim yoksa aklımda yoktu benim
hic:)) 5 yıl cıktık sora da gecen sene evlendik:) dogru insan oldugunu da zamanla anlıosun ilk ben evlenebilcegimizi dusunmuodum
hic mesela o bna sevdigiini soledigi gun ciddi oldugunu evlenmeyi dusundugunu soledi ama kucuktuk o zmn inanasım gelmemisti
acıkcası. sora sora baglandım sevgimiz arttı birbirimize ve evlendik ii ki de evlenmisiz:)) ayy uzun oldu sanki biraz
aman kim anlıcak canım yaa tek seninki mi yapıo sanki o işi:)) yoksa cumhurbaskanı filn mı ahahah
zaten ilk andan evlenmeyi düşünmek zorunluysa benim öyle bir şansım olmaz değilmi ama zamanla gelişir bence de bu işler tabi yıldırım nikahıyla evlenene de lafım yok ama boşananları gördükçe iyice tartar oldum insanları öylesine birileriyle sevgili olmak istemiyorum çünkü en azından ciddi ve uzun süreli olsun olacaksa ama sizinki çok tatlı bir de araya çanta koyuyormuşsun çok güldüm hayran kalıyorum böyle ilkokulda tanışıp evlenenlere
bak seHKer de biliyor artık ne manyak deli bir çift olduğumuzu değilmi kuzum mafyayız biz haksız mıyım söylememekte
çok kötü bir espri yapasım geldi ama yapmıcam pinkbird ya
yap yap icinde kalmasın
bana da ozelden soyle bari yaa merak ettm:26: