- 20 Temmuz 2012
- 799
- 0
aydına da gelintmm canım beklerim izmir deki evimize
lokma sözünü unutma bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aydına da gelintmm canım beklerim izmir deki evimize
lokma sözünü unutma bak
tmm canım beklerim izmir deki evimize
lokma sözünü unutma bak
tamam tamam ona gore ayagımı denk alır da konusurum merak etme
valla ilk baslarda cok zorlandım izmir dısında baska bi sehire gitmemistim hic. ilk geldim agladım zırladım hep cok tuhaf gelmisti istanbul bana cok buyuk kalabalık her yer araba bina.. nereye geldim ben falan olmustum. ama sora alıstım guzelmis istanbul:) zaten alısmayıp da ne yapcaktım bi seneyi gecti ben evleneli
aydına da gelin
aa eli boş gelmek olur mu unutmam
sen de izmir köfteleri yap ohh olsa da yesek
ayy şükür sevgilim de izmirli yapıştım buraya vallahi bırakmıyorum ikna et kaçır eşini bu taraflara
senin bölümü çok güzel benim de hayalimde pedagog olmak vardı.
aydına da gelin
ne isterseniz yaparım inciri ve zeytini meshuroo geliriz sen bize napcaksın kuzum aydının nesi meşhur hep de yemekte aklım fikrim bu aralar
oyle bi imkanım yok canım malesef keske olsa:) esimin işi dolayısıyla sehir sehir dolascaz:)
olur tabı gelın beklerım getırırımkurban bayramında aydındayız canım ailemin yanına gelicez inşallah bi aksilik olmazsa planımız o 10 gün tatil olsun
sende tuğbadan lokum getirirsiz tatlım olurmu
aa eli boş gelmek olur mu unutmam
sen de izmir köfteleri yap ohh olsa da yesek
ayy şükür sevgilim de izmirli yapıştım buraya vallahi bırakmıyorum ikna et kaçır eşini bu taraflara
asker eşi mi var aramızda yoksa :)
oyle bi imkanım yok canım malesef keske olsa:) esimin işi dolayısıyla sehir sehir dolascaz:)
yaparım tatlım kısır da yaparım börek falan tatlılar ohh bi güzel sohbette ederiz
kahve falıda bakalım tam olsun
ay çok zor o gezmekkadar arkadaşı buldum sanırım
bizde şehir şehir gezicez tatlım
kadar arkadaşı buldum sanırım
bizde şehir şehir gezicez tatlım
bizi 70 kilo kapıdan geçiremesinler sonra allaah
sen dönene kadar 60 olurum ben bu gidişle zaten
kahve falı nasıl bakıyorsunuz bir allahın kulu öğretsin bana şunu hiç anlamıyorum
ay çok zor o gezmek
evlendim 10 kilo aldım 3 ayda çaktırma
bende bilmiyorum kahve falı baktırcak birini bulalım ozaman
esinin isi dolayısıyla mı canım:) her yazılanı okuyamadım arada soledysen kacırmıs olabilirim:) bi yandan kuzenimle konusurum bi yandan buraya yazıorum:)
evt tatlım eşimin işi dolayısıyla eşim mühendis enerji santrali yapıyor şehir şehir geziyoruz :97: