burasıda benim topiğim olsun

tmm canım beklerim izmir deki evimize :KK1::KK1::KK1::KK1:

lokma sözünü unutma bak :KK9::KK9::KK9:

aa eli boş gelmek olur mu unutmam

sen de izmir köfteleri yap ohh olsa da yesek :KK16:

tamam tamam ona gore ayagımı denk alır da konusurum merak etme :KK37:

valla ilk baslarda cok zorlandım izmir dısında baska bi sehire gitmemistim hic. ilk geldim agladım zırladım hep:KK1: cok tuhaf gelmisti istanbul bana cok buyuk kalabalık her yer araba bina.. nereye geldim ben falan olmustum. ama sora alıstım guzelmis istanbul:) zaten alısmayıp da ne yapcaktım bi seneyi gecti ben evleneli:KK12:

ayy şükür sevgilim de izmirli yapıştım buraya vallahi bırakmıyorum :KK9: ikna et kaçır eşini bu taraflara :KK9:

ayy şükür sevgilim de izmirli yapıştım buraya vallahi bırakmıyorum :KK9: ikna et kaçır eşini bu taraflara :KK9:

oyle bi imkanım yok canım malesef keske olsa:) esimin işi dolayısıyla sehir sehir dolascaz:)

senin bölümü çok güzel benim de hayalimde pedagog olmak vardı.

pedagog kavramı kalmadı artık türkiyede sınırlı sayıda var o da eskiden okuyanlar ancak psikoloji okuyup da anaokulu da işletebilirdiniz isteseniz aman olmuşla ölmüşe çare yok öğretmenler de bir psikolog gibi çalışmak zorunda kalıyor bazen, sizin meslek yasanız var yine devlet adamdan sayıyor sizi :KK31: bizi kovalayacaklar artık :KK9: inşallah iş bulma sıkıntısı olmaz

yaparım tatlım kısır da yaparım börek falan tatlılar ohh bi güzel sohbette ederiz :nazar::nazar::nazar::KK1::KK1::KK1:

kahve falıda bakalım tam olsun :KK9:

yaparım tatlım kısır da yaparım börek falan tatlılar ohh bi güzel sohbette ederiz :nazar::nazar::nazar::KK1::KK1::KK1:

kahve falıda bakalım tam olsun :KK9:

bizi 70 kilo kapıdan geçiremesinler sonra allaah :KK9:

sen dönene kadar 60 olurum ben bu gidişle zaten :KK9:

kahve falı nasıl bakıyorsunuz bir allahın kulu öğretsin bana şunu hiç anlamıyorum :KK3:

bizi 70 kilo kapıdan geçiremesinler sonra allaah :KK9:

sen dönene kadar 60 olurum ben bu gidişle zaten :KK9:

kahve falı nasıl bakıyorsunuz bir allahın kulu öğretsin bana şunu hiç anlamıyorum :KK3:

evlendim 10 kilo aldım 3 ayda çaktırma :KK17::KK17:
bende bilmiyorum kahve falı baktırcak birini bulalım ozaman :KK1::KK1:

evlendim 10 kilo aldım 3 ayda çaktırma :KK17::KK17:
bende bilmiyorum kahve falı baktırcak birini bulalım ozaman :KK1::KK1:

normalde o koşuşturmada zayıflanır diye düşünmüştüm ben ama potansiyel boğaz var bizde canım galiba :KK9:

yeri gelmişken sorayım eşinin doğru insan olduğunu nasıl anladın :KK17:

esinin isi dolayısıyla mı canım:) her yazılanı okuyamadım arada soledysen kacırmıs olabilirim:) bi yandan kuzenimle konusurum bi yandan buraya yazıorum:)

evt tatlım eşimin işi dolayısıyla eşim mühendis enerji santrali yapıyor şehir şehir geziyoruz :97:

X