kaynanam yapmış cnm şimdi demiyeyim canınız çeker günaha girmeyelim
Benim eşim çok boğazlı değil malesef salata vs yemez çeşit arar ama salatayla işi yoktur zorla tıkcam ağzına artık
iyidr valla cnm Allah razı olsun neyse şekerparelerim ben kaçtım gidim kaynanama yardım edim kızz ayıppgerçi eltim geçti otarafa kurmuşlardırda sofrayı ben teftişe gidimm
işin zor o zaman semacım valla benim eşimde meyve yemez deli ediyo beni zorla yediriyorum kız çocuk gibi bunlar
bi aşure yiyesim varki kimsede getirmedi daha...eşim malzemeleri akşama getircek ancak o zaman yapabilirim bi Allahın kulu gelse kapıya aşure getirse :78::78:
Tamam canım senin kaynana iyiymiş
Nihan sen napıyorsun canım?
yok kız kendi isteğimle gitmedim Bu kknın bağlantısı gitti bi ara ondan şimdi açabildimNihan gitti mi:97:
Ah canım ben de vardı akşam bilseydim getirirdim
hahahah ayy Allah iyiliğini versin kızz benimkide hamurişine bayılır hergün yapsam yer ama sebzeyle arası yok oda zorlan yidiriyok yerse yer yemezse aç kalır yani ne yapim bende çok yemem eşim daha çok yiyo zaten yapılıda kendisi eccük balkonuda varr ben severim balkonlu erkeki zatiiAdam incecik yaa sinir ediyor beni özenip kurabiye falan yapıyorum yesin diyee yok zorla yedireceksinMeyve de yemez pek benimde boğaz hiç durmaz
kız hazırları satılıyo al yap annem başklarını beklersen çok beklersin vallabi aşure yiyesim varki kimsede getirmedi daha...eşim malzemeleri akşama getircek ancak o zaman yapabilirim bi Allahın kulu gelse kapıya aşure getirse :78::78:
geldim hayatım ama şimcikde sen yoksun geceyelini h,iç sorma zaten o hepten kayıp ayoolPof yine gitti herkes
daha yeni geldik kaynanamdan eve karşı karşıyayız yaa karnımı doyurdum meyvemide yidim geldim kilo almazsam eyidir valla:122::122:Kimse yok mu yine
hahahah ayy Allah iyiliğini versin kızz benimkide hamurişine bayılır hergün yapsam yer ama sebzeyle arası yok oda zorlan yidiriyok yerse yer yemezse aç kalır yani ne yapim bende çok yemem eşim daha çok yiyo zaten yapılıda kendisi eccük balkonuda varr ben severim balkonlu erkeki zatii
kız hazırları satılıyo al yap annem başklarını beklersen çok beklersin valla
geldim hayatım ama şimcikde sen yoksun geceyelini h,iç sorma zaten o hepten kayıp ayool
daha yeni geldik kaynanamdan eve karşı karşıyayız yaa karnımı doyurdum meyvemide yidim geldim kilo almazsam eyidir valla:122::122: