Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

bende soba yakıyorum valla ufoyla ne kadar ısınır kız ev valla güldür güldür yancak soba geçicen arkasına ohhh bide ıhlamur çayını içicenn bide bi uyuyacan ordaa ohhh varmı daha keyiflisi
valla özendim kız aa ben severim sobayı bide kış sabahlarında dışarda kar yaparken ekmek kızartçan mis gibi kokusu odaya yayılcak
çay kaynıcak üstünde süper:97:

neyden korktun kızz
çocuktan kız
Sobanın yerini tutmuyor tabi ama alışıyor insan soba olsa ben baya mıyışırım hiçten bir şey yapamam
evetbende ama sobayla uğraşçak vaktim yok çalıştığım için zor olur

Bende seviyorum ya sobayı ıhlamur kaynatcak oluyorum sobam yok mecbur ocakta kaynatıyorum doğal gaz çoğu kişi her yeri yakmıyor çok fatura gelmesin diye

Kız napayım buz gibi bugün yapacaktım kalktım halası gelince kaldı işte benimde işime gelid gerçi
amann yaparsın bee sanki evini dağıtanmı var benim kızım gibi bi cadı olaydı evinde yetişemezdin işlere valla

ohhhh ayy kız niyetleniyok burda aklımıza yemek geliyo bozulacak valla orucumuz hee zaten açımm
suyu eline alır benim cadı döker parkelerin üstüne bi keresinde mutfaktayım oda odada sen çorabını pijamanı çıtçtılı badini çıkar ondan sonra bezinide çıkar parkeye işe kedi gibi valla kız boş bulunca kıyıya köşeye işiyo zilli aman en iyisi doğalgazda buraya gelene kadar ölme eşşeğim ölmeee

Kız çocuğum yok ama eşim çok dağınık ya her gün ev topluyorum bazen kızıyorum sen toplayacaksın her gün ev mi toplayacağım diye

valla niyetliyiz gitçek:26::26::26:

hadi ya vay cadıya bak olsun yirim onu ben çok tatlı resimlerine bakmıştımda

Bende seviyorum ya sobayı ıhlamur kaynatcak oluyorum sobam yok mecbur ocakta kaynatıyorum doğal gaz çoğu kişi her yeri yakmıyor çok fatura gelmesin diye
orasıda var sobayla eşit oluyo heryeri yakıncada çok geliyo ama sobanın yerini tutmuyo hiçbişey evin muhafazlı olucak ısı yalıtımlı olucak o zaman doğalgazla ısınırsın

orasıda var sobayla eşit oluyo heryeri yakıncada çok geliyo ama sobanın yerini tutmuyo hiçbişey evin muhafazlı olucak ısı yalıtımlı olucak o zaman doğalgazla ısınırsın

Keşke doğal gaz bedava olsa
Şaka bir yana ben çok üzülüyorum ya bu soğukta evine kömür alamayanlar var sokokta bir sürü aç çocuk var Soğuk gibiside yok Allah onların yardımcıları olsun biz sıcacık evimizde oturuyoruz çok şükür halimize

Kız çocuğum yok ama eşim çok dağınık ya her gün ev topluyorum bazen kızıyorum sen toplayacaksın her gün ev mi toplayacağım diye
ahh ahh bende dertliyim bacım eşimde çok dağınıktır deli ediyo beni zaten kızım dağıtıyo yeter, kadar bide o dağıtıyo tam oluyo valla arkalarını toplamaktan harab oluyorum çorabları bi kenarda pantolunu bi kenarda üstü bi kenarda bide laptobunu kuruyo misafir odasındaki masaya ordada defterleri kalemleri bi kenarda colası bardağı bi kenarda topla babam toplaa
valla niyetliyiz gitçek:26::26::26:

hadi ya vay cadıya bak olsun yirim onu ben çok tatlı resimlerine bakmıştımda

he valla kız saol cnm çok cadı kök söktürüyo bana valla annelikte en çok sabır etmeyi öğrendim sabır taşı oldum desem yeridir kızmamak bağırmamak için kendimi sıkıyorum dişlerim düşücek bu genç yaşta valla ama olsun ona değer herşey

ahh ahh semacım bende hergece onlara dua ediyorum Rabbim herkesin yardımcısı olsun ama onlara daha çok yardım etsin çok zor haberlerdede artık soğuktan dışarda donanlarıda duyarız Rabbim kimseyi o hale düşürmesin halimize binlerce kez şükürler olsun ben çok istiyorum bi fakir bi çocuk felan olsa ben onu yedirsem içirsem giydirsem sevindirsem ama buralarda öylesi yok

Öyle valla diyorum sana bir oda şart diye Kaynanam benim iki iş yapsın ay pram ağrıyor ay buram ağrıyor derdi bende kızıyordum içimden daha genç çünkü şimdi hak veriyorum ev işi hiç bitmiyor valla
Hülya ne güzel poz kız o öyle siman hiç yabancı gelmiyor bana

Allah onların yardımcısı olsun ço zordur

hee kız onlarda yapa yapa yoruluyolar bizde onlar gibi olucaz ama benim kaynanam inanırmısın bi dk durmaz valla kadın oraya koşturur buraya koşturur 3 geliniz 3 ümüzede yardım eder bulur buluşturu yapar eder hiç yok demez ee kadın dün iftara ne yemek yapmış eşim ondan baklva ister yapar börek ister yapar bakkalıda var o işletiyor sabah ezanla kalkar namazını kılar bakkalını açar öyle koşturur durur valla şaşıyorum ona hiö yorulmazmı bi insan
saol şekerriimm tanışıyomuyuz yoksa kızz

Benim ki tembeldir biraz çocuklarını sever ama çokta ağlanır yok yok diye nerdeeee bende öyle kaynana taşı sıksa suyunu çıkarsın
Ama bana da hiç iş yaptırmaz hakkını yemeyeyim
Bilmem valla lazdın demi sen ondan da olabilir cicim bizde gürcüyüz gürcülerle lazları benzetirim ben:86:

genede dedikodu iftirası yalanı dolanı olmasında işimizede karışmasın işte yapmasınlar boşveerr hee kız lazım eşimde ordulu ama babasının tarafı gürcü gürcü kökenlilerr benziyo gerçekten gürcülerler lazlarr ikiside inat eşimle çok inatlaşırız bende laz inadı onda gürcü inadı keçi gibi inatlaşıyoruz

:60:Benimde babam gürcü kemençe çalar birde herkes laz zannediyor bizi
Benimde yengem laz amcamda gürcü tabi iki inat

ay kızlar konuyla alakalı değil kusura bakmayın ama
burnuma buram buram şekerpare kokusu geldi oruçtanmı başka bişeydenmi ki:78::78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…