yapsa beceriklide üşengeç yapmıyo ben daralıyorum öyle tembellik var biraz eltimde ama iyi kadındır tembe meble idare ediyokben daha aktifimdir daha hareketliyimdir kız canım bişi çeksin hiç üşenmem yaparım bigün kısır çektiydi yaptım herkeside çağırdım bide çay yaptım ohh yedik gerçi oruçlu oruçlu niyeti bozcaz heee
benim canım kayseri mantısı istiyor bugün çok
canım hemen yazamadım müdür filan geldi de
anladım cnm iştesin sonuçta işin olur patron gelir yani vaktin olmayabilir arada kaçamak yapar yazarsınhee kız benimde canım yaprak sarması çekti valla off offf olsada yisem iftarda şimdi oruçluyuz ya canımız herşeyi çeker
kızz semaa bacıı nbrrr burdasın emme görüntün var sesin yok
evet ya gerçekten şimdi diyorum onu yicem bunu yicem ama iftardan sonra bidaha bişey istemiyo canım
iviiittt iviiitt hülyaya katılıyorum
evet bi çorba yetiyoraynen şekerim gidim sarmanın içini hazırlıyayımda sarayım valla :90::90: aman bi tabak çorbaylan doyuyo karnımız valla zaten iyice küçüldü karnım bişi yiyemiyorum canım istemiyo hazırlıyorum yiyemiyorum tansiyonum düşüyo sonra semanın işi var herhalde girdi buraya sonra kalktı pc başından sanırsamm
evet bi çorba yetiyor
banada sarcak birisi olsa:97::97:
herhalde bi okudu çıktı demek
aa ne gzel canım hepimiz oruçluyuz he Allah kabul etsinİşim vardı canım evet kaynana geldi deondan çıktım niyetli misiniz hanımlar bende niyetliyim
ayy kaynancım sarmış saolsun dünden beri diyodum saralım diye kendi sarmış yemekleride yapmış bende salatayı yaptım birazdanda sofrayı kurcaz ben gelim yafruum yardımaaa hemencecik sararsızevet bi çorba yetiyor
banada sarcak birisi olsa:97::97:
herhalde bi okudu çıktı demek
bende öyle olmuyo yani senin bağlantında sorun olabilir bide firefox la denesene cnmYa dünden beri giremiyorum yahu kk ya bakımda diyor niye öyle oluyor ki?
evet cnm niyetliyiz Allah kabul etsin seninkinide
İşim vardı canım evet kaynana geldi deondan çıktım niyetli misiniz hanımlar bende niyetliyim
ayy kaynancım sarmış saolsun dünden beri diyodum saralım diye kendi sarmış yemekleride yapmış bende salatayı yaptım birazdanda sofrayı kurcaz ben gelim yafruum yardımaaa hemencecik sararsız
bende öyle olmuyo yani senin bağlantında sorun olabilir bide firefox la denesene cnm
evet cnm niyetliyiz Allah kabul etsin seninkinide
Amin canım seninkini de Allah kabul etsin
Yok canım biz altlı üstlü oturuyoruz dertleşmeye çıkmış
Hülya sen napıyosun canım yaw dünden beri giremiyorum ben bakımda deyip duruyor başka yol denedim öyle girdim
ne yapim şekerim bee kızçemle uğraşıyorum uyududa şükür rahatımda iftarda yaklaşıyo midem gurulduyo ama o kadar huzurlu hissediyorumki kendimicnm explorerden giremezsenki bazen o öyle yapıyo firefox ı indir ondan dene o daha hızlı çalışıyo dhaa çabukl açıyo
Amin canım
BAklava istiyor canım bol cevizli günaha da giriyorum
söyle kocişine getirsin akşama ya açız ama aklımızdan geçiyo bide yiyemiyoruz ya yasaklar tatlı geliyo insana ne yapalım cnm Allah günahlarımız affetsin
Tamam canım öyle yaparım
Ne yemekler yaptınız bakem benim dünden ıspanakla çorbam var ama şimdi oruçluyum ya canım daha başka şeyler istiyor
Söylicem tabi
Eşimde niyetli zaten Allah kabul etsin inşallah