Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

yapsa beceriklide üşengeç yapmıyo ben daralıyorum öyle tembellik var biraz eltimde ama iyi kadındır tembe meble idare ediyok :KK1::KK1: ben daha aktifimdir daha hareketliyimdir kız canım bişi çeksin hiç üşenmem yaparım bigün kısır çektiydi yaptım herkeside çağırdım bide çay yaptım ohh yedik gerçi oruçlu oruçlu niyeti bozcaz heee:KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60: benim canım kayseri mantısı istiyor bugün çok
canım hemen yazamadım müdür filan geldi de

:KK60::KK60: benim canım kayseri mantısı istiyor bugün çok
canım hemen yazamadım müdür filan geldi de

anladım cnm iştesin sonuçta işin olur patron gelir yani vaktin olmayabilir arada kaçamak yapar yazarsın:KK1::KK1: hee kız benimde canım yaprak sarması çekti valla off offf olsada yisem iftarda şimdi oruçluyuz ya canımız herşeyi çeker :KK60::KK60:

anladım cnm iştesin sonuçta işin olur patron gelir yani vaktin olmayabilir arada kaçamak yapar yazarsın:KK1::KK1: hee kız benimde canım yaprak sarması çekti valla off offf olsada yisem iftarda şimdi oruçluyuz ya canımız herşeyi çeker :KK60::KK60:

evet ya gerçekten şimdi diyorum onu yicem bunu yicem ama iftardan sonra bidaha bişey istemiyo canım :KK60:

evet ya gerçekten şimdi diyorum onu yicem bunu yicem ama iftardan sonra bidaha bişey istemiyo canım :KK60:

iviiittt iviiitt hülyaya katılıyorum:KK52:

aynen şekerim gidim sarmanın içini hazırlıyayımda sarayım valla :90::90: aman bi tabak çorbaylan doyuyo karnımız valla zaten iyice küçüldü karnım bişi yiyemiyorum canım istemiyo hazırlıyorum yiyemiyorum tansiyonum düşüyo sonra semanın işi var herhalde girdi buraya sonra kalktı pc başından sanırsamm

aynen şekerim gidim sarmanın içini hazırlıyayımda sarayım valla :90::90: aman bi tabak çorbaylan doyuyo karnımız valla zaten iyice küçüldü karnım bişi yiyemiyorum canım istemiyo hazırlıyorum yiyemiyorum tansiyonum düşüyo sonra semanın işi var herhalde girdi buraya sonra kalktı pc başından sanırsamm
evet bi çorba yetiyor
banada sarcak birisi olsa:97::97:
herhalde bi okudu çıktı demek:KK61:

Amin canım seninkini de Allah kabul etsin
Yok canım biz altlı üstlü oturuyoruz dertleşmeye çıkmış:KK1:
Hülya sen napıyosun canım yaw dünden beri giremiyorum ben bakımda deyip duruyor başka yol denedim öyle girdim

evet bi çorba yetiyor
banada sarcak birisi olsa:97::97:
herhalde bi okudu çıktı demek:KK61:
ayy kaynancım sarmış saolsun dünden beri diyodum saralım diye kendi sarmış yemekleride yapmış bende salatayı yaptım birazdanda sofrayı kurcaz ben gelim yafruum yardımaaa hemencecik sararsız:KK1::KK1:
Ya dünden beri giremiyorum yahu kk ya bakımda diyor niye öyle oluyor ki?
bende öyle olmuyo yani senin bağlantında sorun olabilir bide firefox la denesene cnm

İşim vardı canım evet kaynana geldi de:KK53: ondan çıktım niyetli misiniz hanımlar bende niyetliyim
evet cnm niyetliyiz Allah kabul etsin seninkinide

ayy kaynancım sarmış saolsun dünden beri diyodum saralım diye kendi sarmış yemekleride yapmış bende salatayı yaptım birazdanda sofrayı kurcaz ben gelim yafruum yardımaaa hemencecik sararsız:KK1::KK1:

bende öyle olmuyo yani senin bağlantında sorun olabilir bide firefox la denesene cnm

evet cnm niyetliyiz Allah kabul etsin seninkinide

Amin canım
BAklava istiyor canım bol cevizli günaha da giriyorum

Amin canım seninkini de Allah kabul etsin
Yok canım biz altlı üstlü oturuyoruz dertleşmeye çıkmış:KK1:
Hülya sen napıyosun canım yaw dünden beri giremiyorum ben bakımda deyip duruyor başka yol denedim öyle girdim

ne yapim şekerim bee kızçemle uğraşıyorum uyududa şükür rahatımda iftarda yaklaşıyo midem gurulduyo ama o kadar huzurlu hissediyorumki kendimi :21::21: cnm explorerden giremezsenki bazen o öyle yapıyo firefox ı indir ondan dene o daha hızlı çalışıyo dhaa çabukl açıyo

ne yapim şekerim bee kızçemle uğraşıyorum uyududa şükür rahatımda iftarda yaklaşıyo midem gurulduyo ama o kadar huzurlu hissediyorumki kendimi :21::21: cnm explorerden giremezsenki bazen o öyle yapıyo firefox ı indir ondan dene o daha hızlı çalışıyo dhaa çabukl açıyo

Tamam canım öyle yaparım
Ne yemekler yaptınız bakem benim dünden ıspanakla çorbam var ama şimdi oruçluyum ya canım daha başka şeyler istiyor:KK56:

X