Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Hosbuldukkk ::)
Tesekkurler ıyıyımm sızler nasılsınızz :)
Aktı olamıyordum bu gune nasıp miş insallah devamı gelir :)

kızlaaar nbrr iş güç bitti geldim gene bakim dedim sizee
kızımda aveanın reklamına bakıp anneee diyip yatıyo bugünler onu ye ye doyamadım şebek yaa :KK60::KK60:
bide babamız gelsede görse ne kadan mikemmel olucak :KK9::KK9:

kızlaaar nbrr iş güç bitti geldim gene bakim dedim sizee
kızımda aveanın reklamına bakıp anneee diyip yatıyo bugünler onu ye ye doyamadım şebek yaa :KK60::KK60:
bide babamız gelsede görse ne kadan mikemmel olucak :KK9::KK9:
çok tatlı bebein maşallah canım allah bağışlasınnn hoşgeldin gampare bende bilmiyorum skopcam ya çok lazım oliyi:KK1:

hoşgeldin canımaa evlimiydin canım bebeğinde varmışş skopcm hoşgeldin nasılsın kızlar ya çoklu alıntı nasıl yapılıyo ben bilemdm ya:KK1:
evet cnm erken evlendim 19 umda evlendim 2 5 yıl çocuk düşünmedik sonrasında yapalım be dedik yaptık oldu:KK60::KK60:
cnm alıntı ile cevaplanın yanındakine tıklıyosun çoklu oluyor şekerim
Ben de bilmiyorum geceyelim
NisaNur eşin şehir dışında mı çalışıyor?
Benim eşim Allahtan bir şey demez öyle şeylere ne varsa onu yeriz der :KK69:
evet cm şehir dışanda çalışıyo işi bitti şimdi son rütüşleri yapıp çıkıcak ordan gelicek
burdan iş bakıcak 8 aydır orda geldi 5 gün kalıp döndü işte 8 ayda 3 kere geldi 5 er gün kaldı gitti
aslnda benim eşimde yemek seçmez yer ama hemen yapıp koycan önüne çaymı yapcan hemen kalkıp hazırlıcan sallanınca kızıyo :KK60::KK60:
bende sallana sallana yapıyorum:KK1::KK1: işte herkesin huyu farklı

:KK60:Biz olmasak arkalarını toplayan olmayacak :KK1:Zor olmuyor mu şehir dışında ya sen nerelisin?

:KK60:Biz olmasak arkalarını toplayan olmayacak :KK1:Zor olmuyor mu şehir dışında ya sen nerelisin?

he valla pislik içinde yaşıcaklar düşenmiyorum bile allahta birbirimizi tamamlayalım diye yaratmış bizi
olmazmı cnm çok zor oluyo ama bi zaman sonra bu durumada alışıyosun onsuz yaşamaya felan ama genede yanımda olsa
daha başka olur rizeliyim cnm sen nerelisin:81:

kız geceyeli tamda bu zamanları anlatan bi resim koymuşsun ve neredee o eski kışş kar bile yağmıyo :26:

kız geceyeli tamda bu zamanları anlatan bi resim koymuşsun ve neredee o eski kışş kar bile yağmıyo :26:

evet canım en sevdiğim mevsim kış ama yağmıyo kar yağsa bikere nerelisin canım.ben çoklu alıntıyı beceremedm
seno seno hoşgeldin canım sende ce diyip kaçmayın ama:KK1:

hoşbuldukk güzelimm. :) ben eskişehirliyim ya siz? evet insan eskileri hasretle düşünüyor.kar dizboyu olurdu okul tatil olsa diye bekleşirdik:KK9:

he valla pislik içinde yaşıcaklar düşenmiyorum bile allahta birbirimizi tamamlayalım diye yaratmış bizi
olmazmı cnm çok zor oluyo ama bi zaman sonra bu durumada alışıyosun onsuz yaşamaya felan ama genede yanımda olsa
daha başka olur rizeliyim cnm sen nerelisin:81:

Ben Bursalıyım laz Uşağısın yani :)

evet bende hiç sevmem soğuğu yazın daha cıvıl cıvıl oluyo ortalık kışın herkes çekiliyo bi köşeye
bende rizeliyim cnm ama kocaelide oturuyorum

X