Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Allah analı babalı büyütsün inşallah

Biz olmasak arkalarını toplayan olmayacak Zor olmuyor mu şehir dışında ya sen nerelisin?

1 buçuk yaşında cnm tam bi cadıı

saol tatlımm dedim ya kız alıntı il cevaplanın yanındakine bascan olucak

hoşbuldukk güzelimm. :) ben eskişehirliyim ya siz? evet insan eskileri hasretle düşünüyor.kar dizboyu olurdu okul tatil olsa diye bekleşirdik
ben kırklareli canımevet ya yılbaşlarıda ayrı bi güzeldi

Ben Bursalıyım canım benim

Benimde yengem Karadenizli çok seviyorum konuşmasını yazarken bile konuşma dilini kullanıyor

skopca evet tatlım esk harikadır gel gezdireyim seni:) ayrıca nisanurcum ben uşak diye lazım diyen herkeşlere diyodum ama doğruyu öğrendim senden valla sağolasın

eski bayramlar eski yılbaşıları...daha nice eskide varolan herşey çok güzeldi.şimdi yılbaşı mı gece 12 sıradan bişey sanki ozamanlar farklı bişeyi beklerdik aahh ahh

Taze fasulye yaptım ama beğenmedim mevsimi değil ya iyi olmadı
Sonra poğaça yaptım kurabiye birde yanına çay gün yapar gibi akşam yemeği yaptık aşkımlan
Ay birde sıcak poğaçalar mideme oturdu

şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut hmm hmm öptüm seni şap şuppahaştt haşutt şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutpçikita muzz ayy onu dinledim şimdii nerden gelmiş şarkı listeme buu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…