kızlaaar nbrr iş güç bitti geldim gene bakim dedim sizee
kızımda aveanın reklamına bakıp anneee diyip yatıyo bugünler onu ye ye doyamadım şebek yaa
bide babamız gelsede görse ne kadan mikemmel olucak
çok tatlı bebein maşallah canım allah bağışlasınnn hoşgeldin gampare bende bilmiyorum skopcam ya çok lazım oliyikızlaaar nbrr iş güç bitti geldim gene bakim dedim sizee
kızımda aveanın reklamına bakıp anneee diyip yatıyo bugünler onu ye ye doyamadım şebek yaa
bide babamız gelsede görse ne kadan mikemmel olucak
evet cnm erken evlendim 19 umda evlendim 2 5 yıl çocuk düşünmedik sonrasında yapalım be dedik yaptık olduhoşgeldin canımaa evlimiydin canım bebeğinde varmışş skopcm hoşgeldin nasılsın kızlar ya çoklu alıntı nasıl yapılıyo ben bilemdm ya
evet cm şehir dışanda çalışıyo işi bitti şimdi son rütüşleri yapıp çıkıcak ordan gelicekBen de bilmiyorum geceyelim
NisaNur eşin şehir dışında mı çalışıyor?
Benim eşim Allahtan bir şey demez öyle şeylere ne varsa onu yeriz der
1 buçuk yaşında cnm tam bi cadııKaç yaşında bebeğin canım?
saol tatlımm dedim ya kız alıntı il cevaplanın yanındakine bascan olucakçok tatlı bebein maşallah canım allah bağışlasınnn hoşgeldin gampare bende bilmiyorum skopcam ya çok lazım oliyi
Biz olmasak arkalarını toplayan olmayacak Zor olmuyor mu şehir dışında ya sen nerelisin?
selam kızlar nasılsınız ne kaynatıyosunuz bakalım:):96:
kız geceyeli tamda bu zamanları anlatan bi resim koymuşsun ve neredee o eski kışş kar bile yağmıyo :26:
he valla pislik içinde yaşıcaklar düşenmiyorum bile allahta birbirimizi tamamlayalım diye yaratmış bizi
olmazmı cnm çok zor oluyo ama bi zaman sonra bu durumada alışıyosun onsuz yaşamaya felan ama genede yanımda olsa
daha başka olur rizeliyim cnm sen nerelisin:81: