Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

Malesef eşim bana da sürpriz yapacaktır büyük ihtimalle yani onun çok şaşıracağını sanmam ard arda ya

Evet geceyelim dogru söylüyor skopca böyle bi konu ac daha fazla öneri gelir canim.

Ama aslinda dogum günleriniz ard arda olmasi avantajda olabilir. Ikiniz icin cok güzel bir gece hazirlayabilirsin belki.

Evet geceyelim dogru söylüyor skopca böyle bi konu ac daha fazla öneri gelir canim.

Ama aslinda dogum günleriniz ard arda olmasi avantajda olabilir. Ikiniz icin cok güzel bir gece hazirlayabilirsin belki.

Haklısın nayino ikimizinkini bir arada kutlayabiliriz eşim zaten pasta alır kesin pof ya ben yapamayacağım herhalde sürpriz

geldim skopcam iyiyim biraz sıcak su torbası koydum ayaklarıma süt içtim sıcak sesim çıkmıyo hiç kısıldı sen nasılsın bebekim düşündünmü süprizcanım

Az kaldı kızGüzel bir şey evlilik ya hele de eşin anlayışlı ve fedakarsa çok güzel
Mesela ben şimdi laptop kucağımda eşim bir şeyler hazırlıyor ay canım benim yaa

çok anlayışlı şuan canım ama umarım evlendiğimizde de huyu suyu değişmez o önemli olan.ne güzel ya bende öyle olsun istiyorum inşallah canım az kaldınerde oturuyodunuz canım siz

Bursalıyız biz canım inşallah hep öyle gider biraz değişiyor huy canım evlenince yanlış anlama kötü anlamda demiyorum ama aynı evin içinde yaşayacağınız için bilmediğin huylarını da öğreniyorsun

mutlaka değişr ama inşallah kötü yönde olmaz bu değişim bursa yalovaya yakın dimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…