Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

yok canım gözünü korkutmasın hiçbişey içinde olmasın dimi ama.ben çok uğraşmıştım abisini sevgilisyle barıştırmak için ama olmadı.zaten elti görümce diye yaklaşırsan bu olaylara olmaz kafanı oraya çok vermeyeceksin arkadaş gibi olacaksın bunun çözümü bu gibi geliyor bana.annemle yengemde öyledir kardeş gibidirler hep isterim bende öyle olayım.

Ya birde benim iş deneyimim olmadı üniversiteden sonra girmedim işe bu yüzden korkuyorum açıkçası

hoşgeldin miracleeay nihan napıyor acaba bugün pazar yarın gelir artık

miracle hosgeldin ben iyiyim hamd olsun sen nasilsin?

dipnot: kizlar *NaYiNO ile kahve tadinda* konuma bekliyorum sizleri

skopca benimde cok fazla is deneyimim yok ama bencede bu gözünü korkutmasin is armaya devam taa ki bulana kadar

GeceYeli cok haklisin. Arkadas gibi yaklasmak en dogrusu.

Ziraat mezunuyum ben aynı zamanda aöf iktisat okuyorum kendime hiç güvenim yok iş konusunda
Hoşgeldin miracle
Kuzularım ya bir ay sonra eşimin doğum günü sürpriz yapmak istiyorum ne yapabilirim ?:97:

miracle tamam canim simdiden hosgeldin

skopca ah ah hediye konusunda o kadar kötüyüm ki yoksa sana güzel güzel tavsiyelerde bulunmak isterdim birde is konusunda o kadar karamsar olma hic kimse annesinin karninda ögrenmiyor sende bulursun hayirli bir is ve gayet basarili olursun insaAllah

skopca bak geyik sohbeti bölümünü actin mi oradan bulabilrsin insaAllah

Ziraat mezunuyum ben aynı zamanda aöf iktisat okuyorum kendime hiç güvenim yok iş konusunda
Hoşgeldin miracle
Kuzularım ya bir ay sonra eşimin doğum günü sürpriz yapmak istiyorum ne yapabilirim ?:97:
ayy işte bu çok güzel güzel bi yemek hazırla masayı mumlarla filan süsle güzel bi kıyafet güzel bi makyj çok güzel olur ve doğum günü pastasınıda sen yapçok güzel olur çok beğenir.ben yemek felan hazırlamamıştım malum evli değiliz ama pasta yapmıştım çok sevimişti yediğim en güzel pasta bu demiştisevgilimm.ama evlendiğimizde de bu yazdığımız yapacağım

Canım hediye de alırım da onun dışında evde özel şeyler yapmak istiyorum şaşırsın istiyorum birde benim dezavatajım şu doğum günlerimiz ard arda benim 21 ocak onun 22 ocak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…