Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

kırklareli canım oda halam var yalovada.hoşgeldin banu biz iyiyz sen nasılsın

niye böyle bişi yaptın:KK20: bende diyetteyimm olsun canım telafi edersin bişi olmaz

seviyorum sevmemm mi yani nişanlım lüleburgazdan ben kırklareli ama kırklareline bağlı canm çok güzel bana göre seviyorum bursada güzeldr ama ben çok merak ediyorum orayı :KK31:

Evet canım güzeldir Bursa ben de çok seviyorum nasıl diyet yapıyorsun yahu ben hayatta yapamam:KK19: akşama kadar yiyorum :KK60:

ben 70 kiloyum canım boyum 1,65 olmaz olmaz dikkat et birazcık canım.banucum olsun canım yarın yemezsin niye acelen varki bukadar

İki ay sonra tüpbebek yapıcaz ondan bari 95 olıyım ondan böyle kaçırınca üzülüyorum ama işte bazen tutamıyorum kendimi.Senin kilon yok ya rejimle uğraşma

İki ay sonra tüpbebek yapıcaz ondan bari 95 olıyım ondan böyle kaçırınca üzülüyorum ama işte bazen tutamıyorum kendimi.Senin kilon yok ya rejimle uğraşma

ayy ne güzel bebiş gelicek desene çok sevindim senin için verirsin canım üzülme hiç arada olur öyle bende de oluyo.benimde düğünüm var canım kilo vermem gerek

ayy ne güzel bebiş gelicek desene çok sevindim senin için verirsin canım üzülme hiç arada olur öyle bende de oluyo.benimde düğünüm var canım kilo vermem gerek
Ya senin kilon yok bu kiloda güzel olur zaten koşturmalar başlayınca verirsin.İnşallah canım gelir 10 yıldır bekliyorum

inşallah canım inşallah gelir sende yawruna kavuşursun bende dua edeceim.olsun canım ben vereyimde 60 olsam yeter

X