Burası da bizim köşemiz olsun.. Yeni dostluklar buyrun içeri:)

ben çok hastayımm grip oldumm boğazım çok acıyo sesim çıkmıyo hiçsizler nasılsınızhoşgeldin skopcam

Merhaba kizlar nasilsiniz? skopca hafta sonum iyi geciyor sakin her zaman ki gibi peki senin? geceyeli gecmis olsun Allah sifaa versin dikkat et kendine

nayinommmnasılsın kuzum çok hastayım çokk yataklardayım ama laptabı hala brakmıyorum elimden

Iyim canim hamd olsun. KKde konu konu dolasiyorum iste. Hehe bilirim canim benimda bazi bazi su veleti hic elimden birakasim gelmiyor Doktora gittin mi? InsaAllah hemencik toparlanirsin.

yok canım gitmedm hiç sevmiyorum doktor olaylarını ölüyorm demeden gitmem

Aynen bende öyleyim :13: Birine bisey oldumu hemen doktora git doktora git diye üstelerim ama kendim gitmem Geceyeli seninde evlenince eltin olacakmi merak ettim :44:

evet canım olacakinş olur yani bi abisi var nişanlımın ama niyeti yok daha evlenmeye sıra bizimsenin canımm..nerden aklına geldiğini biliyorum bu sorununn seni gidi senii

Merhaba nayino benim hafta sonum sıkıcı ne dışarı çıkasım var ne evde oturasım laptap elimde bakınıyorum öyle havalarda soğudu

Hehe biraz cadilik edeyim dedim InsaAllah olur canim seninde eliticigin Evet benim suan bir tane var benden 2 yas büyük. Birde benden kücük bir eltim olacak. Ama o kaynim daha coook kücük. Sevdigimde bana hep moral veriyor bu konuda. Merak etme diyor siz elti gibi degil kardes gibi olacaksiniz diyor. InsaAllah dedigi gibi olur. Burada okuduklarim acikcasi biraz gözümü korkutuyor yani. :44:

Merhaba nayino benim hafta sonum sıkıcı ne dışarı çıkasım var ne evde oturasım laptap elimde bakınıyorum öyle havalarda soğudu

Canini sIkan bir durum mu var yoksa? InsaAllah yoktur. Olsun sende bizimle birlikte biraz vaktini gecirirsin. Aksam oldu zaten türkiyede degilmi? Yarin is yada okul var sizler icin herlade?

Canini sIkan bir durum mu var yoksa? InsaAllah yoktur. Olsun sende bizimle birlikte biraz vaktini gecirirsin. Aksam oldu zaten türkiyede degilmi? Yarin is yada okul var sizler icin herlade?

nayino orda saat kaç kaçta akşam oluyor kız

Canımı sıkan çok şey var canım ben çalışmıyorum bana her gün tatil Ama çalışmayı düşünüyorum ama nerde ve nasıl bilmiyorum açıkçası

Geceyeli türkiye ile avusturya arasinda bir saat var canim. skopca desene sende bendensin. Bende bir aydir yaklasik issizim. InsaAllah türkiyeye gidip geldikten sonra tekrar ise baslarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…