Evet yagdikca yagiyor burada masAllah. Resim paylasmistim hatta gördünmü bilmiyorum ama... Bak geceyeli de öyle diyordu. Türkiyede hala havalar sicacik anlasilan. Bende diyorum ankaraya aralikin sonuna kadar kar yagmasin havalar öyle sicak kalsin insaAllah.
iyiyim canım bende geç kalktım bu sabah annemin günü vardı oraya gitmiş erken beni de uyandırmamışkahvaltımı ettim bulaşıkları yerleştirdim makinaya toz aldım geldim
Olsun canim illede spor salonuna gitmek gerekmiyor. Aynen dedigin gibi evde de yapabiliriz aslinda sporu. Diyet konusundan da kk de benden daha iyi anlayanlar var tabi ki. Ama ben mesela tatli seyleri biraktigim icin baya bir kilo verdim. Spor yapsamda hic fena olmaz aslinda
ben çok tatlıya düşkün değildim ama ekmeği çok seviyorum ben ekmeksiz bi hayat düşünemiyodum yediklerimden tat almıyordum ekmeksizama artık sadece sabah kahvaltısında yiyorum oda yarım dilim
Ooo tabi canim türkiye gidince bizde taze ekmek yemeye bayiliyoruz burda zaten hasret kaliyoruz ekmegin o güzelim tadina. Ama ekmekte kilo aldiriyor iste o da bir gercek malesef. MasAllah kendine hakim olabiliyorsun demek cogu insan bunu basaramiyor. Diyet zor is gercekten. Kac kilo vermeyi düsünüyosun peki?
10 kilo canım şuan 70 kiloyum 71 de olabilirgenelde bu yaşıma kadar hep 60tım ama bi anda aldım çok yedim ama artık dur demenin vakti geldi dedim.hakim olabiliyorum kendime de etrafımdan hep yok ya kilolu değilsin yapma göstermiyosun ki sözlerini duyardım ama artık o sözleri duymayacaım
Boyunda uzundur tahminimce o zaman madem cevrendekiler öyle diyolar :44: Ama bazen gercekten öyle oluyor. Yani bazi hanimlar kendilerini kilolu saniyorlar ama boylarina göre tam kivamindalar yani InsaAllah diledigin kiloya varirsin. Ama unutma ki kadin dedigin balik etli olur. Ben de 55 56 kilo arasinda gidip geliyorum su siralar. 63tüm zamaninda.
Aman bosver canim. Önemli olan saglik. Diyet yap tabi ki kendini huzurlu hissetmiyorsan. Ama cokta asiri fazla kilo verme. Neyse kizlar en kaciyorum simdilik tekrar görüsürüz. Iyi haftasonlari dilerim.