Yaa zaten yapı olarak hassas biriyimmm..kendiside biliyor nasıl bu şekilde beni anlamıyor deli olduyorumm...sonunda ciddiyim patlıcagımm ..:mymeka: yaa sizin sevgilinz felandamı böylee..
ahhh canım dur yapma yaa 8 yıl az uz bişe diil valla sakin ol... niye bukadar sinir ettiki seni
diğer soruyuda sevgilisi olanlar cevaplasın yada bekle sevgilim olunca cvplayımm tatlım
kaydirigubbakcemile3
Yaa zaten yapı olarak hassas biriyimmm..kendiside biliyor nasıl bu şekilde beni anlamıyor deli olduyorumm...sonunda ciddiyim patlıcagımm ..:mymeka: yaa sizin sevgilinz felandamı böylee..
boncuk dua et iyiki sevgilinn yokk... bide onun stresini cekecektinn .mis gibi otur yerindee..nee sevgilisi yaaaa...klava:
Selamlar canlarım kader arkadaşlarım a.s.
Kamelyacım üzme kendini erkeklerinde bazen böyle dönemleri olabiliyo o yüzden hiç takma kafana :1hug:
aynen canım dediğin gibi işte bu sıralar aynı problemi yaşıyorum bende demekki bi etkileşim var onlarda hepsi birden bu ilgiyi kestiklerine göre biraz kendi hallerine bırakalım babakalım
Başlarım onların etkileşiminee..klava: yaa bazen dengesizlikleri üstünde oluyoo...yaa benimkini en büyük sorunu ince düşünmüyorrr..yaa habire bir uyarma içerisindeyim.. söylicegimki yapacakk ..yaa birazda sen düşün diyorumm ..Ciddiyim bazen sabır taşı oldugumu felan düşünüyorumm..
merhaba kızlarrrrr nasılsınız bakimm...benim moralim cok bozuk.bugün regl oldumm acayip stresli vede gerginim)..kursada gitmedim yatıyorumm...yaa sabah resmen cıldırdımm..sevgilim bu günlerde beni hiç anlamıyor :1no2:kendisine 100 defa dedim bak bu günlerde acayip hassasımm..söyledigin sözlere yaptıgın hareketlere dikkat et diyorumm..bide benle bu günlerde biraz daha fazla ilgilen dedimm..ama ben dinleyip ben söylüyorumm..gittim kavga ettimm..yaa neden bu erkekler böyle yaaa ..neden bu kadar anlayışssız oluyorlarr ..:1no2: .vallahi 8 yıl felan dinlemicemmm defol gitt dicemmm klava:
seni baya baya bi sinirlendirmiş enişte biz uzak duralım bugun senden yerimseniben
seni baya baya bi sinirlendirmiş enişte biz uzak duralım bugun senden yerimseniben
ah canım benim sakin ol benimkine yapmadıığım kalmıyor o günlerde garibim genelde hep alttan alır biliyor artık çıldırdığımı o günlerde :mymeka:ne yapsın
8 yıl anacım ya bence tozunu alırsın biraz aşkının oda senin gönlünü alır siz eresiniz muradınıza biz çıkarız kerevetinealkisalkisalkisyarına birşeycniz kalmaz kendimden biliyorum