Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

kamelya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2007
1.104
0
Merhaba arkadaşlar ..Şuanda iş aradıgım halde iş bulamayan bayanlar kervanında bende varım...Günleriniz nasıl geciyor.?.Özellikle bekar olanlar neler yapıyorlar?...Ben kursa gitmek istiyorum ama hangi kursa gitsem diye düşünüyorum..Daha dogrusu el sanatları dikiş nakış türü kurslarla hiç aram yok cünkü yapmayı sevmiyorum..Şimdiye kadar pek cok kursa gittim ama hepsi kişisel gelişim ve iş içindi. Tavsiyeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirm..a.s.

ben evliyim ama diğer şartlara uyuyorum kaydirigubbakcemile3

bende varim malesef bise yaptigim yok evin icinde boguluyorum
basvurularimdan ses yok cinnet geciricem yakinda

bende varim malesef bise yaptigim yok evin icinde boguluyorum
basvurularimdan ses yok cinnet geciricem yakinda

Canım bende aynı durumdayımm yaa ne zor işsizlik..bi kaç yerle görüşmem oldu ama malesef yaa bana uymadı yada olumsuz olduu..:1no2:

günde kaç yere cv yolluyorum farkında bile değilim sonuç 0 allah sonumuzu hayır etsingamyoncuiremsu

ya kızlar siz işsizsiniz sıkılmışsınız bende çalışıyorum sıkıldım nasıl olucakk..ya ne gü<zel keyif yapın işte ben öyle yoruldumki çalışmaktan.çok mu tembelim nedirrrrr

sen doymusssun gülüm çalışmaya sen tatile bizde çalışmaya açız

Tam benlik burası tüm şartlar uyuyoo walla:lepi:
Bekarım işsizim bütün gün evdeyim pffff çok sıkıyorummm kızlarrrsenağlama

merhabalar kızlar bende uyuyorum bu topiğe hem bekar hem işsizzz.. bazen bende bunalıyorum kendimi hiç bir işe yaramaz hissediyorumm. benimde işle ilgili görüşmelerim oldu ama malesef hep kriz bahanesiyle karşılaştım hakkımızda hayırlısı...

Merhaba kızlarrr off ya ne olacak bu halimizzzz ! Birbirimize dua edelimde bir an önce kısmetimiz işimiz gücümüz acılsın yaaaa:)))))

ay bende ıssız gucsuz ev kızıyım..ufukta calısma bıle yok valla bende..ben buarnın yegane temelıyım:))

Kızlar bakın ne yapalım burayı güncel tutup birbirimize destek olalım...güncel iş ilanları felan görürsek birbirimizle paylaşalım... bu arada evde günleriniz nasıl geçiyorr...?

iyi akşamlar dostlar.. kamelyacım benim bütün günüm temizlikle geçiyor.. bigün annemin evi bigün kendi evim bigün kardeşimin evi::))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…