Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

Canımmmm benim aşkımdaa balık burcuuuuuuuuuu :dance: maşallah şimdiye kadar kavga dövüşş buraya kadar geldik...kaydirigubbakcemile3 ama gercekten bazen deli gibi kavga etsektee ruh ikizim olduguna inanıyorumm. Balıgım o benimm....:nazar:

tesadüfünde bukadarı yani canım çok güzel arada senden tüyolar alayım ben sizin ilikiniz daha uzun sanırım bizden ben bazen çözemiyorum onu, arada bi dengesizlik söz konusuCADIARZU

ben sana dedim yaaa tatlım allah senin yardımcım olsun deyüüü o yollardanda geçtim çünkü sonu hüsran:çok üzgünüm:

tesadüfünde bukadarı yani canım çok güzel arada senden tüyolar alayım ben sizin ilikiniz daha uzun sanırım bizden ben bazen çözemiyorum onu, arada bi dengesizlik söz konusuCADIARZU

canım senin ilişkin kaç yıllık ..benimkiii bayagıı uzunnnn kaydirigubbakcemile3..evet bazen dengesizlikleri olmuyo degil... ha ben cokmu iyiyim orası tartışılırr iştee:))) bu arada benimki mart dogumluu.. şey diyorlar şubat ve mart dogumlu balıkların karakterleri farklı oluyormuş...bu arada ne tür sorunun olursa yardıma hazırımm...

ooo kızlar sevgileleriniz var sohbete bak bana yer yok burda bir sevgilim bile yok ne soranım varr ne gelenim var öyle yalnızımki batsın bu dünyaa bitsin bu rüyaa ahhhh ahhhh arebesk takılayım bari bende senağlama kaydirigubbakcemile3

canım senin ilişkin kaç yıllık ..benimkiii bayagıı uzunnnn kaydirigubbakcemile3..evet bazen dengesizlikleri olmuyo degil... ha ben cokmu iyiyim orası tartışılırr iştee:))) bu arada benimki mart dogumluu.. şey diyorlar şubat ve mart dogumlu balıkların karakterleri farklı oluyormuş...bu arada ne tür sorunun olursa yardıma hazırımm...

biz 7 aydır beraberiz canım benimkide mart doğumlu ayrıca tşk ederim ilgin için her başım sıkıştığında seni bulurumsengözlerimebaksanab

ooo kızlar sevgileleriniz var sohbete bak bana yer yok burda bir sevgilim bile yok ne soranım varr ne gelenim var öyle yalnızımki batsın bu dünyaa bitsin bu rüyaa ahhhh ahhhh arebesk takılayım bari bende senağlama kaydirigubbakcemile3

ahhh canım yaa kıyamam ben sana:roflol:

nese kızlar ben çıkıyorum yatmıyorum ama haaa yanlış anlamayın tavuk diilim yani öptmmm :jeyyar:

merhaba kızlarrrrr nasılsınız bakimm...benim moralim cok bozuk.:KK43: bugün regl oldumm acayip stresli vede gerginim)..kursada gitmedim yatıyorumm...yaa sabah resmen cıldırdımm..sevgilim bu günlerde beni hiç anlamıyor :1no2:kendisine 100 defa dedim bak bu günlerde acayip hassasımm..söyledigin sözlere yaptıgın hareketlere dikkat et diyorumm..bide benle bu günlerde biraz daha fazla ilgilen dedimm..ama ben dinleyip ben söylüyorumm..gittim kavga ettimm..yaa neden bu erkekler böyle yaaa ..neden bu kadar anlayışssız oluyorlarr ..:1no2: .vallahi 8 yıl felan dinlemicemmm defol gitt dicemmm:eek:klava:

Yaa zaten yapı olarak hassas biriyimmm..kendiside biliyor nasıl bu şekilde beni anlamıyor deli olduyorumm...sonunda ciddiyim patlıcagımm ..:mymeka: yaa sizin sevgilinz felandamı böylee..

X