- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
günaydın sütlü kahveler nasılsınızhihoyyyt
bugun içimde anlam veremediğim bi mutluluk varrr hihoyyyt
inş hayır olur...
günaydın fıstıklar pardon tünaydın ne günaydını beyaa-tatlicadiarzu-
vijdancım bi yerlerde sen yengeç sevgilin koçmuş diye okudum allah sabır versin diyorum şikerim başkada bi şey demiyorumşakkıdı
bu arada bende yengeçimsengözlerimebaksanab
bugun içimde anlam veremediğim bi mutluluk varrr hihoyyyt
inş hayır olur...
Canım benim, her zaman bu şekilde mutlu ol İNŞALLAH.. bu arada naptın nasıl geçti günün???
İyiydi canımmm...kursum haftaya kısmetse bitiyorr....ondan sonra bakalım ne yapacagızzz:1no2: bu arada sen nasılsın görüşmeyeli???senin kursun nasıldı bugün kamelyaa.s
İyiydi canımmm...kursum haftaya kısmetse bitiyorr....ondan sonra bakalım ne yapacagızzz:1no2: bu arada sen nasılsın görüşmeyeli???
senin hangi gündü canımcımdelikafadulden
Bu arada maşşallah ne kadar cok yengeç burcu insanı varrrr....
işe başlayacaksın tabii kisengözlerimebaksanab
ben 4 temmuz doğumluyum canım,kamelyacım sende yengeçsin anladığım kadarıyla senin partnerinin buırcu ne benimki balık
ben 4 temmuz doğumluyum canım,kamelyacım sende yengeçsin anladığım kadarıyla senin partnerinin buırcu ne benimki balık
işe başlayacaksın tabii kisengözlerimebaksanab
Agzından bal damlıyor canımm yaaa.. :Saruboceq: hep beraber şöyle işe bir girsekk varyaa bayram olacakk...keşke işadamlarından biri bu topigi görse.. zaten şurda kaç kişiyiz toptan hepimizi işe alsaa ne iyi olurr..kaydirigubbakcemile3
ayyy ne güzel bi dilek buu valla çokta süper olurdu ancak şehirler arası servis şart-tatlicadiarzu-