Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

günaydın sütlü kahveler nasılsınızhihoyyyt

günaydın fıstıklar pardon tünaydın ne günaydını beyaa-tatlicadiarzu-
vijdancım bi yerlerde sen yengeç sevgilin koçmuş diye okudum allah sabır versin diyorum şikerim başkada bi şey demiyorumşakkıdı
bu arada bende yengeçimsengözlerimebaksanab

senin hangi gündü canımcımdelikafadulden

evet iyiz çok şükür gerçi bugünlerde biraz nazarlara geldik herhalde ama olsun seviyorum ben balığımı onunda beni sevdiğine inanıyorum

ıKıNıZDE ÇOK KIRILGAN OLDUĞUNUZDAN KAYNAKLANIYORDUR SORUNLAR AMA ALLAH NAZARDAN SAKLASIN YıNE DEDıĞıM GıBı

ben 4 temmuz doğumluyum canım,kamelyacım sende yengeçsin anladığım kadarıyla senin partnerinin buırcu ne benimki balık

Canımmmm benim aşkımdaa balık burcuuuuuuuuuu :dance: maşallah şimdiye kadar kavga dövüşş buraya kadar geldik...kaydirigubbakcemile3 ama gercekten bazen deli gibi kavga etsektee ruh ikizim olduguna inanıyorumm. Balıgım o benimm....

Benimki bu arada tam balıkkkk...özellklerinide taşıyorr...yükselen burcuda balık....hihoyyyt

işe başlayacaksın tabii kisengözlerimebaksanab

Agzından bal damlıyor canımm yaaa.. :Saruboceq: hep beraber şöyle işe bir girsekk varyaa bayram olacakk...keşke işadamlarından biri bu topigi görse.. zaten şurda kaç kişiyiz toptan hepimizi işe alsaa ne iyi olurr..kaydirigubbakcemile3

ayyy ne güzel bi dilek buu valla çokta süper olurdu ancak şehirler arası servis şart-tatlicadiarzu-

kız ben inşaatçıyım hani sizin meslekler yakın yine beni ne yapsın adamlarkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…