- 10 Temmuz 2007
- 4.888
- 26
- 45
Canımmmm benim aşkımdaa balık burcuuuuuuuuuu :dance: maşallah şimdiye kadar kavga dövüşş buraya kadar geldik...kaydirigubbakcemile3 ama gercekten bazen deli gibi kavga etsektee ruh ikizim olduguna inanıyorumm. Balıgım o benimm....
tesadüfünde bukadarı yani canım çok güzel arada senden tüyolar alayım ben sizin ilikiniz daha uzun sanırım bizden ben bazen çözemiyorum onu, arada bi dengesizlik söz konusuCADIARZU
tesadüfünde bukadarı yani canım çok güzel arada senden tüyolar alayım ben sizin ilikiniz daha uzun sanırım bizden ben bazen çözemiyorum onu, arada bi dengesizlik söz konusuCADIARZU
koç burcu biriyle ilişkin oldumu senin hiç
canım senin ilişkin kaç yıllık ..benimkiii bayagıı uzunnnn kaydirigubbakcemile3..evet bazen dengesizlikleri olmuyo degil... ha ben cokmu iyiyim orası tartışılırr iştee:))) bu arada benimki mart dogumluu.. şey diyorlar şubat ve mart dogumlu balıkların karakterleri farklı oluyormuş...bu arada ne tür sorunun olursa yardıma hazırımm...
koç burcu biriyle ilişkin oldumu senin hiç
ooo kızlar sevgileleriniz var sohbete bak bana yer yok burda bir sevgilim bile yok ne soranım varr ne gelenim var öyle yalnızımki batsın bu dünyaa bitsin bu rüyaa ahhhh ahhhh arebesk takılayım bari bende senağlama kaydirigubbakcemile3
ahhh canım yaa kıyamam ben sana:roflol:
olmazmı 7 yıllık bi evliliğim oldu desem-tatlicadiarzu-