Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

bende netten kayıt olmuştum bu açtıkları kurs için tekrar bir kayıt oldum açılırsa çağıracaklarmış bakalım

slm kızlar.ben 1 aydır işsizdim.iki haftadır bi yerde çalışıorum ama nasıl alışmışım evde oturmaya.çook sıkıldım ben ya.keyfinize bakın iş yok diye sıkıntı yapmayın.keyif yapın ennide sonunda buluyo iş.

slm kızlar.ben 1 aydır işsizdim.iki haftadır bi yerde çalışıorum ama nasıl alışmışım evde oturmaya.çook sıkıldım ben ya.keyfinize bakın iş yok diye sıkıntı yapmayın.keyif yapın ennide sonunda buluyo iş.

hoşgeldin canımcım öyle deme ya insanın çalışınca kendine güveni geliyor doğru yoruluyorsun zamn bakımından sorun yaşıyorsun ama hiç olmazsa ekonamik özgürlük içindesin belirli bir miktarda olsa işte biz toik olarak bunun peşindeyiksenağlama

slm valla iş olsunda eve yorgunluktan ölmüş olarak geleyimm evde oturmaktan çok sıkıldım napımm yaaaa
delikafadulden

slm valla iş olsunda eve yorgunluktan ölmüş olarak geleyimm evde oturmaktan çok sıkıldım napımm yaaaa
delikafadulden

insan hep elinde olmayanı istiyorya.benimkide öyle.mezuno lunca iş iş diye ğaladım.iş oluncada sıkıldım,bunaldım die başladım.:nazar: nolcak bu halimiz.

X