Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

slm millet eski işsiz üye geldi hala işsizim ya inanamıyorum buna 2007 mezunuyum ben halen evde pinekliyorum kpssden iyi bi puan alamadım gittimi bütün umutlar bizim kızlar nerde kamelya kuzu vicdan nerdesiniz yafff

mafoldumben
branşlarınız ne kızlar

ben nuray slm bnm branşım bebek bakıcılıgı, okul hostesligi , ama yok ev hnmıyım bir kızım vr 5 yşnda iş bulsamda bırakımıyorum verilen ücret az onunla birlikte çalışmam gerek uysal biri ama iş verenlere anlatamıyorum anlamak istemiyorlar karışık bir durum sinirden aglamak istiyorum . tecrübelisin iş yok tecrübesizsin şansın vr nasl bişey anlmdım..

slm millet eski işsiz üye geldi hala işsizim ya inanamıyorum buna 2007 mezunuyum ben halen evde pinekliyorum kpssden iyi bi puan alamadım gittimi bütün umutlar bizim kızlar nerde kamelya kuzu vicdan nerdesiniz yafff

tatlımm.. burdayız yaa..özeline yazdımm.. canım bende işsiz güçsüzüm.. 2008 de mezun oldumm bende ..şubatta işe girdikk sonra haziranda geri cıktıkk.. ((( şimdide yine iş derdine düştük.. neyse ümitlerri kırmak yokk.. emin cok güzel işlere girecegiz..

sizin meslekler ne kızlar ?

Hanimlar merhaba. Üc haftadir tekrar issizler grubuna dahil oldum. Aranizda bir issize daha yer varmi?

selam kızlar bende 2008 mezunuyum 1 yıl tecrübe adına kendi işimi yaptım ama sonrasında çıktım kpss ye hazırlandım .netlerim iyi ama puanım netime göre iyi gelmedi biliyosunuz kopya rezaleti sayesinde biryere girip giremeyeceğimi bilemiyorum.
artık bunalımda bile değilim sabah oluyor akşam oluyor zaman dolduruyorum sanki.

ne dogru yazmışsın ya vala bende öle zaman dolduruyorum sanki günler boştan yere ölece geçip gidiyor.... :18:

ben de geldimm

5 aydır böyleyim.kpss çalıştım girdim puanım fena değil ..ilk atamalarda olmadı hazirandakine bakıcaz artıkk

ama bu arada çok sıkıldım ben patlıycam artıkkk:84::84::84::84:

sıkıntıdan patlicam artık bin yere başvurdum biri de kabul etmedi evde zaman öldürüyorum (

atık umudumu yitirdimmm iş hevesim de kalmadı
ne o güç var bende ne de bilgi birikimim var aklımda işlemeye işlemeye yok oldu bildiklerim de sanki

oooff

atık umudumu yitirdimmm iş hevesim de kalmadı
ne o güç var bende ne de bilgi birikimim var aklımda işlemeye işlemeye yok oldu bildiklerim de sanki

oooff

bende uzun süredir işsizim dun bır ıs gorusmesı yaptım cok ıyı bır yer dgl ama evde oturmaktan ıyı dgldr lısans ıktısat mezunuyum bır hipermarkette kasıyerlık yapacağım ıns bır yandan da kpss ye çalışacağım kasıyerlık satıs temsılcılıgı vs. böyle işlere basvurdunuz mu acaba

ben de asistanlık yapacaktım artık evde durmak istemiyordum şartlar çok iyi olmasa da kabul etmiştim ama sonra nolduysa vazgectiler işi bana vermekten. görüşmelere gittikten sonra vazgeciyorlar görünüşüm çok mu çocuksu görünüyor güven veremiyor muyum anlamadım........

Bende işsizim bende

Artık iş aramaktan sıkıldım aramıyorum görüşmelere de gittim bir sürü yok yok. Olanlarda eşek arıyorlar sanki... Bu yüzden bende Kpss ye ümit bağladım artık.

Bende işsizim bende

Artık iş aramaktan sıkıldım aramıyorum görüşmelere de gittim bir sürü yok yok. Olanlarda eşek arıyorlar sanki... Bu yüzden bende Kpss ye ümit bağladım artık.

malesef ben de iş arıyorum
ama yok yok çok sıkıldım artık bütün görüşmelerim olumsuz özgüvenimi kaybedicem diye korkuyorum gerçekten sıkıldım
hayırlısıyla bir iş bulsak artık arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…