branşlarınız ne kızlar
slm millet eski işsiz üye geldi hala işsizim ya inanamıyorum buna 2007 mezunuyum ben halen evde pinekliyorum kpssden iyi bi puan alamadım gittimi bütün umutlar bizim kızlar nerde kamelya kuzu vicdan nerdesiniz yafff
tatlımm.. burdayız yaa..özeline yazdımm.. canım bende işsiz güçsüzüm.. 2008 de mezun oldumm bende ..şubatta işe girdikk sonra haziranda geri cıktıkk..((( şimdide yine iş derdine düştük.. neyse ümitlerri kırmak yokk.. emin cok güzel işlere girecegiz..
selam kızlar bende 2008 mezunuyum 1 yıl tecrübe adına kendi işimi yaptım ama sonrasında çıktım kpss ye hazırlandım .netlerim iyi ama puanım netime göre iyi gelmedibiliyosunuz kopya rezaleti sayesinde biryere girip giremeyeceğimi bilemiyorum.
artık bunalımda bile değilim sabah oluyor akşam oluyor zaman dolduruyorum sanki.
atık umudumu yitirdimmm iş hevesim de kalmadı
ne o güç var bende ne de bilgi birikimim var aklımda işlemeye işlemeye yok oldu bildiklerim de sanki
oooff
bende uzun süredir işsizim dun bır ıs gorusmesı yaptım cok ıyı bır yer dgl ama evde oturmaktan ıyı dgldr lısans ıktısat mezunuyum bır hipermarkette kasıyerlık yapacağım ıns bır yandan da kpss ye çalışacağım kasıyerlık satıs temsılcılıgı vs. böyle işlere basvurdunuz mu acaba
Bende işsizim bende
Artık iş aramaktan sıkıldım aramıyorum görüşmelere de gittim bir sürü yok yok. Olanlarda eşek arıyorlar sanki... Bu yüzden bende Kpss ye ümit bağladım artık.