Buras da isiz Bayanlarn Kadnlar Kulb... Buyurun hogeldiniz.:))

insan hep elinde olmayanı istiyorya.benimkide öyle.mezuno lunca iş iş diye ğaladım.iş oluncada sıkıldım,bunaldım die başladım. nolcak bu halimiz.

valla öle canım insanoglu nankör işte elinde ne varsa kıymet bilmio eminim çalışmaya başlayınca inş ahhh ahhh evde oturdugum günler diyecegim ama şimdide ahh ahhh bi çalışsaydım diorum

nese kızlar ben kaçıyorum yarın erken kalkıp yollara düşecez yatıyım bari bu
sayade erken yatmış olurum uyurmuyum muamma orası
haydi iyi bakın kendinize bensizde fazla bişe kaynatmayın 3 ya da 4 gün sonra burdayım yine Allah ın izniyle....

inş döndüğümde bi kaç kişi iş bulmuş olur hadi yolda dua edecem hepicinize yolcunun duası kabul olurmuşş inşşş...
a.s.

mesleğin çok güzel esasında hep çizim başındamısın tatlıma.s.

hep çizim başındayım.şuan eğlenceli işler yok.hayalim şantiye olunca büro beni sıktı biraz.canım sen nerde oturuyorsun?şu sıralar teknikerlere oldukça ihtiyaç var die biliyorum.işlerde açıldı.bulursun en yakın zamanda iyi bir iş.

allah razı olsun tatlım yaa inşallah duan kabul olur unutma bak sakın...
sağsağlim gitip gelirsiniz inş.hayırlı yolculuklar biz hep buralardayız canımkaydirigubbakcemile

iyi akşamalar kızlar bu arada nasılsınız keyifler nasıl kamelyacım sen ne alemdesin aynen devam canım biraz yüz verme aklı başına gelir fazla şımartıyoruz biz bunları...:mymeka:
ben bugün bi iş görüşmesine gittim sonuç pazartesi belli olucak hayırlısı inş.:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnn canım görüşmek üzere bende hepinizi toptan öptümmmmmmmma.s.

ankarada inşaat alımları çok fazla oluyor şanslısın sen hangi programları kullanıyorsun şantiye benimde hoşuma gidiyor ama bayan için zor braz

inşallah olumlu sonuçlanır canım:1hug:

Canım benim, hadi hayırlı haberlerle dön inşallahh:Saruboceq:.....Cidden birimiz işe girsin artıkk :1no2:

Bu araka kızlar ben cok kötüyümm ilişkimi tekrardan sorgulamaya başladımm..ben cok yoruldummm senağlama:1no2: artık sabrım kalmadı beni anlamıyorrr...

Herşeyi herkesi bırakıp gitmek istiyorummmmm...cok uzaklaraa.. dönmemek üzeree...:çok üzgünüm:

Bu araka kızlar ben cok kötüyümm ilişkimi tekrardan sorgulamaya başladımm..ben cok yoruldummm senağlama:1no2: artık sabrım kalmadı beni anlamıyorrr...

sanırım şu aralar aynı şeyleri yaşıyoruz tatlım gerçi senin kadar uzun süreli bi beraberliğim yok ama 7 ay da az biz zaman değil az çok çözdüm onu bende bu aralar bana karşı soğuk olduğunu düşünüyorum ve ayrılma talebinde çok bulunuyorum yok diyo bırakmıyo ama dengeyide kuramıyo bende biraz kendi haline bıraktım sende öyle yap üstüne gitme daha detaylı konuşmak istersen konuşuruz sonuçta aynı durumdayız hee nedersin
bide geçenlerde nuray sayardan dinledim astroloji uzmanı eylüle kadar bu balılar çok dengesiz bi dönemde olacaklarmış bu süre zarfında terkedilmezlerse ilişkileri düzene oturacakmış yani bizim sabrımıza kalmış tatlım:1closedeyes:

İyi akşamlar kızlar nasılsınız iş durumları nasıl iş bulabildiniz mi ben halen arıyorum yaaa bulamadım pfff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…