- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
- Konu Sahibi Maariftakvimi
Mesaj tekrari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya düzgün arkadaş bulmak coooook zor. Ben böyle (özünde iyi ama) gelişine yaşayan, mutsuz, hayatını düzeltmek için çaba sarfetmeyen, ataerkil insanlari çevremde tutmamaya çalışıyorum çünkü çevren neyse sen de osun bir yerde, derler ya en yakınindaki 5 kişinin ortalamasisin.bir de sanirim basarisiz denemelerde moral bozmamak lazim.
buldum ben de bir kac kisi,
onlar cocuklu ben cocuklu falan, ayni dili ogrenmeye calisiyoruz, illa buluruz ortak bir sey diye dusunuyordum,
3-4 kez farkli tekliflerle gittim, hepsinde ay ne guzel fikir deyip bir bahane ile reddettiler,
tabi ki olabilir normaldir de, sonra da arayip sormadilar ama ha ha
bir de bu kisiler yanlizliktan sikayetcilerdi onceki konusmalarimizdan bildigim kadariyla.
Ben hiç pişman değilim. İkiyüzlü, müdür yalakası, yalancı biri benim hayatıma ne katabilir? 30 senedir hayatımda olmayan insanlar bundan sonra hayatımda olsa ne olur Olmasa ne olur? Ya onlara ayak Uydurup yüzlerine gülüp arkalarından atıp tutacaksınız ya da gayet kişilikli kalıp kendinizden ödün vermeyeceksiniz.Sahiden dediginiz seyleri o kadar cok goruo yasadim ki insanlardan tiksindigim zamsnlar bile oldu uzaklaşmak bana bi manada cok iyi geldi sma bazende dusunuyorum acaba kendimi pismsn olacagim bir yalnizliga mi hapsediyorum
Ben hiç pişman değilim. İkiyüzlü, müdür yalakası, yalancı biri benim hayatıma ne katabilir? 30 senedir hayatımda olmayan insanlar bundan sonra hayatımda olsa ne olur Olmasa ne olur? Ya onlara ayak Uydurup yüzlerine gülüp arkalarından atıp tutacaksınız ya da gayet kişilikli kalıp kendinizden ödün vermeyeceksiniz.
bilgilerinize baktım yaşadığınız yer Çanakkale yazıyor. Ben de Çanakkale’de okudum. yani Gökçeada veya bozcaada’da memur değilseniz ilçeler birbirine pek uzak değil. Ha tabii lapseki’den kalkıp da ezineye gidin demiyorum ama atıyorum Eceabat’taysanız halk eğitim kursları için merkeze geçin, Gelibolu’ya gidin Filan. ay keşke ben çanakkalede yaşasam bu bunalımı
Ben hiç pişman değilim. İkiyüzlü, müdür yalakası, yalancı biri benim hayatıma ne katabilir? 30 senedir hayatımda olmayan insanlar bundan sonra hayatımda olsa ne olur Olmasa ne olur? Ya onlara ayak Uydurup yüzlerine gülüp arkalarından atıp tutacaksınız ya da gayet kişilikli kalıp kendinizden ödün vermeyeceksiniz.
bilgilerinize baktım yaşadığınız yer Çanakkale yazıyor. Ben de Çanakkale’de okudum. yani Gökçeada veya bozcaada’da memur değilseniz ilçeler birbirine pek uzak değil. Ha tabii lapseki’den kalkıp da ezineye gidin demiyorum ama atıyorum Eceabat’taysanız halk eğitim kursları için merkeze geçin, Gelibolu’ya gidin Filan. ay keşke ben çanakkalede yaşasam bu bunalımı
canakkale benim de favori yerlerimden, nasip olursa ben de yasamak isterim, simdilik turist olarak ancak...
Ben sakinim ayol çanakkale örnek olsun, siz edirne sayın, Kırşehir sayın, Tokat sayın…Sakin olun valla çanakkalede degilim ama bilerek degil yanlislikla olmus siz demeyinceye kadar çanakkale yazdigini jile bilmiyirdum bende isterdim çanakkale gibi rahat
Kesinlikle haklısın.İş yerinde sadece işinizle ilgili konuşun. Özel arkadaşlıklar kurmanız sakıncalı olabilir. sonuçta iş yerinde menfaat ilişkileri ön planda olabilir. Özel paylaşımlarınızı sonra size karşı kullanabilirler